Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 4 FirstPrvní 1234 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 33

Závit: Vbulleting 4.7 + VBSEO 3.6

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal techanalyst View Post
    IM méně a méně pohodlné s co je potřebné s touto mod, jak použít následující:

1.) Všechny pluginy pro Tech Byte drak, všechny nainstalován a spuštěn
    2.) WikiVault
    3.) VBSEO

Jsem také vyžadují specifické pro re-writes protože používám Akamai jako můj CDN

Opravdu nechci už všechno změnit, nechci, aby moje v mezipaměti vazeb v google změnit, nechci muset znovu zapsat všechny mé mods je tady muž, aby.

Mohli bychom jednat z náhrady a udělat?
    Dobrý den.

Není nutné změnit všechno - je přesně stanoveno, že během integrace vbseo musíte upravit 2 vbseo soubory. Vše ostatní zůstává beze změny. Prosím řekněte, která část této integrace nerozumíte.
    Nemáte své již indexované odkazy Google - Proč si myslíte, že musíte změnit?
    Není nutné znovu psát vaše mods vBET práce. vbseo je pouze modul, musíte se integrovat, pokud ji používáte. Sitemap generator integrace není vůbec potřeba - to bude fungovat stejně. Další pluginy nevyžaduje změny v souboru a většina modulů nevyžadují začlenit vůbec (pouze ti, kteří poruší vBulletin architektury a nepoužívejte global_complete hák). A dokonce i pro háky, které se vynořují vBulletin architektury, kterou není nutné integrovat, pokud chcete na - můžete je ignorovat v vBET možnosti.

Prosím řekněte, co v integraci nerozumíš? -Pomůžeme vám Tak, teď číst váš komentář mám dojem, že jsi ještě nečetl integrace instrukce.

Neexistuje žádný důvod pro náhradu a my nemůžeme jen vrátit, protože uživatel tvrdil, že má problém, který jsme nikdy neviděli. Tímto způsobem, který by mohla koupit každý pirátský software, řekněte, že má problém, který bude nezobrazí a neumožňuje podporu, nárok na náhradu a používání produktu stejně na nějaké jiné fórum. To je proč nelze refundovat vložené, zejména že pravděpodobně nemáte problém s vBET jen s vaší instalace integraci. Rovněž i v případě, že z chyb, vBET tým opravuje chyby.

Datum registrace
    10. 2009

Odpověď, složky obsahující data je v rámci fóra trasy, ve skutečnosti jsem odpověděla, že dvakrát
    Byla to bez citace a nebyl jsem si jistý, co to je asi - ptala otázka, nebo celá instalace, nebo adresáře fóra nebo co. Díky za vysvětlení - viz můj předchozí příspěvek.

Člen
    Datum registrace
    10. 2011

Otestoval jsem jeden z změny pokynů měl, když to odkazy na web změnil i pro standardní anglickou, nechci, aby moje odkazy pro angličtinu změnit období, sledoval jsem pokyny, ale nemohu ani se provést tyto změny, také použít trezor wiki, které nebudu měnit jeho kód, to je jen nepříjemné, když přinášejí aktualizaci nemocný musí pokračovat, to samé, s 20 + moduly právě nemůžeme sedět a rozbít web vyzkoušet, jestli to funguje, nebo ne, období.

Obviňuje zákazník "číst instrukce"? Ano jsem udělal, jsem strávil čtyři hodiny, povoleno všechno do T, všiml si odkazy Google přestal pracovat, zřícenina shouldnt modul web, a nelze použít 301s, protože používám Akamai pro mé cdn tak re-writes musí být konkrétní

Člen
    Datum registrace
    10. 2011

Neexistuje žádný FTP, jeho vyhrazený server, který má pouze port 80 otevřené k tomu, jsem z vyhrazeného ftp serveru ftp

Věřím, že im nejen tvrdí, nechci se manipulovat s web do té míry, že odkazy z vyhledávání google přestat pracovat, jeho poměrně platný důvod

Člen
    Datum registrace
    10. 2011

Re povoleno klepněte na jazyk a vidět, co to je

Člen
    Datum registrace
    10. 2011

vbnotifications boxy jsou opravdu podělal stejně

Člen
    Datum registrace
    10. 2011

Česká většina jen pobyt v anglické formát ale funguje

Datum registrace
    10. 2009

Otestoval jsem změn pokynů měl, když jsem dělal, že odkazy na web změnil i pro standardní anglickou, nechci, aby moje odkazy pro angličtinu změnit období
    Nemůžete udělat jen jednu změnu a očekávají, že to bude fungovat správně. Musíte dělat celé integrace musí ladem všechny kroky integrace - ne jen jeden. Pošlete nám prosím URL, které změní po integraci a přístupu detaily, takže můžeme zkontrolovat co se tam děje.

Sledoval jsem pokyny, ale nemohu ani nebude provádět všechny tyto změny
    Těsně předtím, než jste napsal, že jste udělali pouze jeden krok integrace. Tady v jedné větě píšete že jste vše provedli a že všechno to neudělá. A jak to doopravdy je? Udělali jste integraci s vbseo, nebo ne? Také zastavuje co vás k tomu - napsal, že nelze provádět změny - zkontrolujte, zda máte příslušná oprávnění k souborům, které chcete změnit. Je-li to není věc oprávnění prosím popište, proč nemůžete udělat tyto změny - co vás zastaví probíhající?

rovněž použít trezor wiki, které nebudu měnit jeho kódu, to je pouze obtěžující, při přinesu aktualizace
    První změna v trezoru viki je zapotřebí pro integraci pouze v jedné zvláštní případ - Pokud jste tam ani musíte změnit soubory viki trezoru. Rovněž i pak nemáte k tomu - můžete prostě ignorovat viki trezoru v vBET. Všimněte si, že tento mod vyžaduje jakékoli integrace, protože trezoru viki konce vBulletin architektura - tak prosím adresu všech si stěžuje na tým, který vyvíjí trezoru viki.
    Za druhé - to, co je nepříjemné a co není, je osobní věc. Slunce může být nepříjemné pro vás, pokud jste se rozhodli tak. Vezměte prosím na vědomí, že naše role je zde, aby vám podporu při vBET, neděláme zde žádné koučování, osobní změny, ani psychoterapie. Nejsme zde pracovat s vašimi emocemi - prosím, zaměřit se na vBET problémy, takže vám můžeme pomoci. Chápu, že pro vás je to otravné - nyní, prosím, umožňuje soustředit se na problém. Ignorovat stránky pro překlad v vBET použijte prosím možnost Správce CP - > vBET - > Možnosti překladu - > Ignorovat adresy URL. Najdeš tam popis jak to použít. Rozhodnete-li se integrovat s viki trezoru prosím ladem tyto pokyny: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Uvědomte si prosím, že tyto pokyny jsou veřejně dostupné, takže si všechny tyto informace k dispozici před.

Nemocní musí pokračovat, to samé, s 20 + pluginy, které prostě nemůžeme sedět a rozbít web vyzkoušet, jestli to funguje, nebo ne, období.
    Co jsou kabeláž o? Prosím bod přesně pluginů které si bude vyžadovat změny kódu a proč si myslíš, že to bude zapotřebí. Byl již informoval, že pouze integrace, která je povinná je pro vbseo, pokud se používá. Pro většinu mods neexistuje Ne požadované jakékoli integrace vůbec. Pouze mods, které poruší vBulletin architektura může požadovat integrace (prosím si stěžují na mods autory o špatné řešení) a také není povinné - můžete jej přidat jen do stránky vBET ignoroval. Tak prosím přesně které mods dělá vám problémy s vBET bodu. Upozorňujeme také, že testovací instanci můžete pracovat, takže vaše skutečné fórum nezraněn čas své testy.

Obviňuje zákazník "číst instrukce"? Ano jsem udělal, jsem strávil čtyři hodiny, povoleno všechno do T, všiml si odkazy Google přestal pracovat, zřícenina shouldnt modul web, a nelze použít 301s, protože používám Akamai pro mé cdn tak re-writes musí být konkrétní
    Uvědomte si prosím, že jste obviněn, která se o nic není. Byl požádán, aby ji znovu zkontrolovat, také máte můj dojem na základě výpovědi - jako těsně předtím, než jste napsal znovu o nějaké záhadné + 20 mods, kde budete muset mad změny, když už byl informován, že to nebude potřebovat pravděpodobně většina z těch, kdyby k žádnému. To je jasně popsán:
    Instalace vBET je snadné stále integraci s ostatními moduly mohou být složité. Je to proto, že každý mod je pracovat jiným způsobem a pomocí dalších háky. Ale především:
    Vy nemusíte vBET integrovat se všemi ostatními módy. Většina mods jsou v pořádku s vBET bez jakýchkoliv dalších kroků.
    Zde je k dispozici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    A stále ještě opravdu mám dojem, že jste nečetl instrukce integraci, protože můžete opakovat znovu o změně kódu ve všech mods, co se nestane.
    Prosím mou omluvu, pokud se vás dotklo - stále se můj dojem a dokonce i teď nejsem si jistý, že jste opravdu to přečíst, možná bychom stánku mají ještě něco jiného v naší mysli, při psaní o integraci instrukce.
    Potřebujeme potvrzení, že bylo vše hotovo vhodně (což nejsem jistý vůbec, protože jsi napsal, že jste udělal jediný krok, pak že všichni a ve stejné větě že to nemůžeme udělat všechno...) než půjdeme k uživateli serveru. Tak prosím potvrďte, že jste provedli celou vbseo integrace. Také poskytují přesné informace o váš problém s změněné URL (po přesné URL předtím a přístup k detaily, takže můžeme zkontrolovat změny).

Datum registrace
    10. 2009

Neexistuje žádný FTP, jeho vyhrazený server, který má pouze port 80 otevřené k tomu, jsem z vyhrazeného ftp serveru ftp

Věřím, že im nejen tvrdí, nechci se manipulovat s web do té míry, že odkazy z vyhledávání google přestat pracovat, jeho poměrně platný důvod
    Tak prosím PM jako podrobnosti o přístupu do vašeho systému souborů. Jste musel nahrát soubory vBET nějakým způsobem - Předpokládám, že máte nějaký prohlížeč klienta k tomu.

Pokud vše proběhne v pořádku, pak žádný z existujících vazeb bude nefunkčnost.

Datum registrace
    10. 2009

Re povoleno klepněte na jazyk a vidět, co to je
    Prosím:
    1. Popište vaše problémy. Ne hádat - Pokud chcete abychom vám pomohou rychle, pak prosím Popište váš problém.
    2. Udržovat jeden podproces na jeden problém. Pokud je to něco jiného, není pracovní adresy URL a pak otevřete nové vlákno pro to. My bude Nebuď nemohou zvládnout ani pomoc, kterou jste-li několik otázek bude rozdělena v jednom podprocesu, budeme všichni ztratili v tomto. Mějte prosím jeden problém za jeden podproces
    3. Vezměte prosím na vědomí, že je doporučeno používat SEO odkazy místo language = Odkazy

Stránka 2 z 4 FirstPrvní 1234 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •