Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 24 z 24

Wątek: Puste tłumaczenia.

Senior Member

Ja pogodziłem wyłączyć vBET teraz. Mój cały forum stale tylko udał się do przekroczeń limitu czasu ze względu na tłumaczenia, które nie jest możliwe. Teraz po prostu czekać i nadzieję, że znajdziesz dobrym rozwiązaniem. Jestem członkiem dozgonnie przyjacielu i wiem, że znajdziesz sposób.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

W tej chwili mamy testują nowe tłumaczenie API (zobacz Anonsy). Mimo to - jeśli nie można wykonać translacji nie mają wszelkie limity czasu... Coś nie jest tu. Gdy tłumaczenie nie zostanie zakończone, a następnie vBET należy oznaczyć dostawcy jako niedostępne i sprawdź co 10 minut tak jest dostępna ponownie. Międzyczasie kiedy nie dostawców są dostępne wtedy tylko buforowanych wyniki są wyświetlane. Tak jakiegokolwiek limitu czasu nie powinno się zdarzyć. Proszę otworzyć nowy wątek na problem z limity czasu i inne dane dostępu PM - będzie sprawdzamy, co się dzieje. Być może uzyskać niektóre Uwaga błąd różnych od dostawcy i jest nie toczone z przez vBET - które mogłyby wyjaśnić, dlaczego vBET nadal próbuje używać dostawcy. Możemy sprawdzić go tylko na miejscu.

Rzeczywiste rozwiązanie już rozwiązuje problem z osiągnięto limitów. Jeśli masz jakiś problem może być spowodowany przez niektórych błędów. Musimy sprawdź go do sprawdzenia - Proszę otworzyć nowego wątku i dane dostępu PM.

Senior Member

Najnowszą wersję VBET mają włączony obecnie po raz pierwszy ponownie. Tak czy mogę zapytać Chłopaki proszę wskazówek mnie do gdzie można wyłączyć pamięć podręczną czyszczenia (dla sugestii Michal firmy w powyżej stanowisko) również strony czy mogę zestaw nie do tłumaczenia i w jaki sposób to zrobić?
    Na tym etapie używam tylko wolna API firmy Microsoft i Apertium, ale są one wykorzystywane w górę w takich jak 2 minuty. Więc teraz chcę znaleYć, aby tłumaczyć tylko nowe wiadomości. Również staram się wypracować sposobem użycia płatnego interfejsu API Google, więc mamy nadzieję, że kiedy mam w miejscu można użycia VBET do jej najszerszym ponownie. Dziękujemy.

Emeryturze;)

Cześć
    Forum is mainly wyłączenie pamięci podręcznej gości można ustawić oba ustawienia:

AdminCP -> Cache -> vBET Cache czas wygaśnięcia (TTL) -> pamięci podręcznej czas wygaśnięcia (TTL): 0
    -bufor danych będzie trwać wiecznie

AdminCP -> Cache -> vBET Cache czas wygaśnięcia (TTL) -> Cache rozliczeń strategii: Wyłączone

Możesz "nie transtaling" niektórych stron wypełnianie opcji):
    AdminCP - > vBET Main - > ignorować adresów URL:

Ponadto można użyć: <- VBET_SNTA -> i <- vBET_ENTA -> znaczniki. Wystarczy umieścić wewnątrz niego zawartości, że nie chce być tłumaczone i voila - it won't be -można łatwo dostępu szablony przez AdminCP - > style & szablonów

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •