Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: Amatorskie tutaj

Zakazany

Default Amatorskie tutaj

Cześć, jestem zainteresowany kupnem vBET. Ja jestem tylko znajome z phpBB i faktycznie nie mają Vbulletin jeszcze. Jedynym powodem, by kupić VBulletin jest vBET. Nie ma czegoś takiego na innych forach są tam jest?

Moje zainteresowanie vBET, ponieważ chcę, aby moje posty w języku angielskim do tłumaczenia na wiele języków i do przetłumaczone posty mają być stałe. To jest moje zrozumienie tego, co tak dobrze o vBET w porównaniu. Czy mam rację?

Moim największym problemem jest kwestia, czy forum (i wszystkie języki) będą indeksowane przez Google i inne wyszukiwarki. Nie jestem ekspertem w tym wszystkim, ale czytałam, że co program forum wydaje się nie narusza kilka zasad gogli i dlatego nie mogą być szkodliwe skutki w dłuższej perspektywie. Czy tak?

Ponadto, jeśli chcę kupić vBET, myślisz, że całkiem początkujących jak ja, którzy w rzeczywistości nie używane VBulletin (tylko PhpBB) i nie wiem dużo programowania będzie w stanie uzyskać prosty VBulletin + vBET uruchomiony? I tak wiele kwestii technicznych, że nie chcę mieć do konfrontacji - czy mam je rozwiązać, mogę również wyjść od samego początku, ponieważ wiem, że nie będzie w stanie to zrobić.

Ponadto, nie muszę VBSEO?

Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

W tej chwili vBET działa tylko na vBulletin.

Tak vBET przełoży swoje posty na różne języki. Również zrobi więcej. Użytkownicy będą mogli publikować w dowolnym obsługiwanym języku, a użytkownik zobaczy go tak, jak w wybranym języku. W ten sposób vBET wspiera wielojęzyczną społeczność

Google i inne wyszukiwarki będą indeksować swoje przetłumaczone strony, ponieważ te używają różnych adresów URL-wystarczy sprawdzić nasze forum, że używa vBET Nie łamiemy żadnej z reguł Google. vBET jest w 100% kompatybilny z Google TOS-posiadamy nawet automatyczne czyszczenie pamięci podręcznej w celu uzyskania wyników nie dłuższych niż 15 dni, jak wymaga Google. Jesteśmy w 100% OK dla Google Warunki świadczenia usług

Instalacja vBET jest łatwa i dobrze opisana w pliku readme. Również nie wymaga żadnych umiejętności programowania. Wystarczy przesłać pliki na serwerze i zaimportować plik produktu przez vBulletin Admin Control Panel. Również dla tych, którzy chcą, abyśmy wykonali instalację oferujemy usługę instalacji za 30 zł. Większość pytań technicznych na nasze forum dotyczy integracji z innymi modami, które łamie architekturę vBulletin-te mody, które są odpowiednie z architekturą vBulletin nie wymagają żadnej integracji z vBET

Nie ma potrzeby vBSEO-vBulletin 4.x mają własne przyjazne adresy URL i vBET obsługuje tłumaczenie tych

Jeśli masz więcej pytań - proszę zapytać

Zakazany

Hi Michael,

Dzięki za odpowiedź. Mam kilka kolejnych pytań:

1) "mamy nawet automatycznego czyszczenia cache cach wyniki nie dłuższy niż 15 dni Google wymaga."

Czy przetłumaczonych stron prawdziwych stron? Nie jestem pewien, co "cache" oznacza, ale to wszystko oznacza, że po 15 dniach posty są usuwane? A może wszystkie posty w różnych językach być tam na zawsze i indeksowane w google na zawsze?

2) Czy były przypadki osób korzystających vBET działa faul w google i uzyskania ich strony nieindeksowanych lub ich ocen przez google cierpienie w jakiś sposób?

Dzięki
    Jonathan

Hi,

Odpowiedzi na pytania:

1) Nie, nie oznacza to, że post nie zostanie usunięty. Uwaga: ZAWARTOŚĆ UŻYTKOWNIKA JEST BEZPIECZNA. vBET nie usunie żadnej rzeczywistej treści. Wyniki tłumaczenia mogą być buforowane w vBET w wielu formach-obsługujemy pamięć podręczną bazy danych, pełną pamięć podręczną Gość plików, pamięć podręczną. Oznacza to, że tłumaczenia pochodzące z Google firmy Microsoft są przechowywane na Twoim serwerze. Dzięki, że następne tłumaczenie jest znacznie szybsze, ponieważ masz już wyniki tłumaczenia zapisane na serwerze-nie musisz pytać na zewnątrz serwera i czekać na wyniki wróciły przez sieć. A vBET obsługuje również automatyczne czyszczenie dla tych buforowanych wyników (prawdziwe treści-to, co zostało podane przez użytkowników bez względu na to, który język jest zawsze bezpieczny ). Należy pamiętać, że odkurzacz jest w pełni konfigurowalny

2) mieliśmy przypadki, kiedy użytkownicy, gdzie tymczasowe zablokowane przez Google i nie mogli przetłumaczyć już. Ale za każdym razem było to dlatego, że nie ustawili klucza tłumaczenia Google w konfiguracji vBET. Również za każdym razem po ustawieniu, że i mailing Google z powrotem były odblokowane i wszystko poszło dobrze. Również nie było sprawy o nieindeksowanych stronach-ale jeśli dobrze pamiętam, to była kwestia z błędną zawartością pliku robots.txt, które blokują roboty. Należy pamiętać, że wszystkie problemy historii można znaleźć na tym forum-wszystko jest tutaj. Można więc zobaczyć wszystkie zamknięte i wciąż otwarte sprawy od teraz i z poprzedniego. Jesteśmy dumni z naszego produktu i jesteśmy dumni, że możemy pomóc naszym klientom, gdy pojawiają się problemy

Zakazany

Dzięki Michał,

Dziękujemy za odpowiedzi. Naprawdę chcę kupić i używać go, ale nadal potrzebujemy odpowiedzi na pytania, a niektóre gwarancje, bo będę wydatki na oprogramowanie vbulletin, a także vBET. Jeśli to nie działa w odniesieniu do jednej lub innego powodu, to będzie strata 300 dolarów dla mnie!

1) Nie wiem dokładnie, jak działa cache. Czy mam prawo powiedzieć, że za każdym razem, post jest napisany w języku, jest tłumaczone na inne języki i przechowywane w pamięci podręcznej w moim serwerze przez 15 dni. Co się dzieje potem? Tłumaczenie jest czyszczony a potem z powrotem ponownie na kolejne 15 dni?

Przez cały ten czas, by moje wyniki we wszystkich językach można wyszukać przez google na zawsze? Czy te stworzenia cache i czyszczenie pamięci podręcznej wpływa na zawartość są indeksowane przez Google?

2) Czy mogę ograniczyć liczbę tłumaczeń Chcę vBET przekłada się? Jestem przy założeniu, że więcej tłumaczenie, tym bardziej obciążenia na serwerze?

3) Czy mogę używać normalnych dzielonego hostingu przez serwer? Czy normalny dzielonego hostingu jest OK, czy vBET wymagać dodatkowych zasobów (VPS) dla programu do funkcji?

Dzięki za pomoc!

Hi,

Żaden problem - wystarczy zapytać, jeśli potrzebujesz Odpowiadając na pytanie:
    1) NO - posty nie są tłumaczone, gdy są napisane. Wiadomości są tłumaczone na żądanie - kiedy ktoś przychodzi do przetłumaczone Temat postu następnie jest tłumaczony i przejść do pamięci podręcznej. A jeśli jest w cache to dane są pobierane z bufora. Jeśli bufor jest opróżniany. To nie jest w pamięci podręcznej, zostanie ono przetłumaczone i przejdź do cache ponownie. I tak dalej

Wszystkie Twoje strony będą wyszukiwalne w Google. I tak to wpłynie na indeksowanie treści-to będzie rosło, bo po zainstalowaniu vBET Google będzie indeksować również Twoje przetłumaczone strony

2) Tak - to jest w pełni konfigurowalny. Dla każdego języka, który ma pole widzenia będzie to wspierane - po prostu językach odznacz nie chcesz wspierać na swoim forum i zapisać ustawienia (przez vBulletin Admin Panel sterowania - strony konfiguracji).

3) Nie ma 1 odpowiedź. Wszystko zależy od wielkości forum. Jeśli masz duże forum, musisz mieć VPS / dedykowany serwer, bez względu na to będziesz używać vBET czy nie. Byliśmy począwszy od wspólnego serwera. Gdzie mieliśmy 4 fora na jednym koncie (2 realny i 2 badania). Po pewnym czasie, kiedy forum dorastali musieliśmy się przenieść. Jeśli forum będzie wzrosła z 0then można zaoszczędzić trochę pieniędzy na początek i na początku na wspólnych serwerach. Jeszcze kiedy będzie wzrastać będzie trzeba przenieść, nawet jeśli nie używasz vBET. Shared serwery nie są dla aplikacji, które się zbyt duży ruch. Bez względu na to forum, czy cokolwiek innego.

Jeśli masz więcej pytań - proszę zapytać

Zakazany

Dzięki Michał,

Napisałeś:
    "NIE - posty nie są tłumaczone, gdy są napisane Wiadomości są tłumaczone na żądanie -. Kiedy ktoś przychodzi do przetłumaczone Temat postu następnie jest tłumaczony i przejść do pamięci podręcznej."

Nie jestem pewien, rozumiem to. Załóżmy, że piszę post po angielsku, a ja mam nadzieję, że ktoś kierowania w hiszpańskim Kraju mówiąc, aby ją przeczytać. Jeśli wiadomość nie jest przetłumaczona od razu (lub są one po raz pierwszy co najmniej?), To jak hiszpanski mówiący, będziemy wiedzieli, że napisałem, że post, jeśli to tylko w google w języku angielskim?

Na przykład, może napisać po angielsku, "jedzenie jest dobre w tej restauracji". Czy będzie to od razu przetłumaczone i indeksowane w "La comida es bueno en este restaurante"? Nie chcę go szukać w języku angielskim lub będzie ona sprzeczna z celem, co chcę zrobić. Nie chcę go wykorzystać swój ograniczony języku angielskim, ale zakładamy, że on nie zna angielskiego na wszystkich i szuka w jego języku. Czy to, co vBET ma lub się nie mylę?

Dzięki.

A planuje Pan zrobić dla innych forach?

Nie będzie w Google tylko na angielski, bo Google jest zaindeksowaniem forum - oznacza to Google idzie także do przetłumaczone linki. Mamy więc zapotrzebowanie na tłumaczenia i strona nie jest przetłumaczona.

To jest bardzo proste - treści będą tłumaczone po raz pierwszy, gdy ktoś trafi do przetłumaczone na stronę po raz pierwszy. Nie ma znaczenia, to będzie prawdziwa osoba lub robot Google. Treść jest w pamięci podręcznej. A po upłynie jest zaczerwieniona i wypełnione ponownie, gdy ktoś prosi o tłumaczenie, co nie jest jeszcze w pamięci podręcznej.

Więc kiedy piszesz wiadomość w języku angielskim, a następnie zostanie ono przetłumaczone na żądanie - gdy ktoś poprosi o tłumaczenie. Google będzie indeksować strony tak będzie również poprosić o tłumaczenie, więc będzie tłumaczone treści i indeksowania przetłumaczona strona. Tak więc osoby które nie znają angielskiego znajdzie swoją stronę, szukając w swoim języku tak szybko, jak Google indeksuje strony.

Tak planujemy bardziej ogólne narzędzie, które będzie w stanie wspierać tłumaczeń na inne środowiska, ale wciąż mamy pewne cechy, które chcemy zintegrować zanim otworzymy nową linię produktów. Nie ma żadnych termin ten w tej chwili.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •