Cześć, jestem zainteresowany kupnem vBET. Ja jestem tylko znajome z phpBB i faktycznie nie mają Vbulletin jeszcze. Jedynym powodem, by kupić VBulletin jest vBET. Nie ma czegoś takiego na innych forach są tam jest?
Moje zainteresowanie vBET, ponieważ chcę, aby moje posty w języku angielskim do tłumaczenia na wiele języków i do przetłumaczone posty mają być stałe. To jest moje zrozumienie tego, co tak dobrze o vBET w porównaniu. Czy mam rację?
Moim największym problemem jest kwestia, czy forum (i wszystkie języki) będą indeksowane przez Google i inne wyszukiwarki. Nie jestem ekspertem w tym wszystkim, ale czytałam, że co program forum wydaje się nie narusza kilka zasad gogli i dlatego nie mogą być szkodliwe skutki w dłuższej perspektywie. Czy tak?
Ponadto, jeśli chcę kupić vBET, myślisz, że całkiem początkujących jak ja, którzy w rzeczywistości nie używane VBulletin (tylko PhpBB) i nie wiem dużo programowania będzie w stanie uzyskać prosty VBulletin + vBET uruchomiony? I tak wiele kwestii technicznych, że nie chcę mieć do konfrontacji - czy mam je rozwiązać, mogę również wyjść od samego początku, ponieważ wiem, że nie będzie w stanie to zrobić.
Ponadto, nie muszę VBSEO?
Dzięki.