Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123
Wyniki 21 do 24 z 24

Wątek: VB 4.1.4 i 4.2.3 vBET - bałagan

Senior Member

Tak więc nigdy nie widział żadnych problemów w stylu, z wyjątkiem jednego małego błędu (....tekst jest tłumaczony w ajax editor (jak opisano powyżej jest już rozwiązany w 4.4.0, ale układ jest OK - nie ma problemu css.)? Uważam, że trudno uwierzyć. Widziałem ich w Chrome, Opera, Safari, IE i FF. Patrzyłem na to przez wiele godzin przed rozpoczęciem wątku.

Nie powiedział, czy jesteś w stanie odtworzyć objawy opisałem. Czy po moje kroki po 19?
    Ostatnio edytowane przez norku; 16-06-11 W 23:56.

Senior Member

Thumbs up

Iść, ale teraz wszystko wygląda, że działa ponownie. Będę monitorowała sytuację w pamięci podręcznej przez cały dzień jutro (dzisiaj).

Bardzo dziękuję za czas należy umieścić w ten wieczór to doskonała M. wsparcie jak zwykle i bardzo cenione!
    Ostatnio edytowane przez norku; 17-06-11 W 00:02.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał norku View Post
    Tak więc nigdy nie widział żadnych problemów w stylu, z wyjątkiem jednego małego błędu (....tekst jest tłumaczony w ajax editor (jak opisano powyżej jest już rozwiązany w 4.4.0, ale układ jest OK - nie ma problemu css.)? Uważam, że trudno uwierzyć. Widziałem ich w Chrome, Opera, Safari, IE i FF. Patrzyłem na to przez wiele godzin przed rozpoczęciem wątku.

Nie powiedział, czy jesteś w stanie odtworzyć objawy opisałem. Czy po moje kroki po 19?
    .
    Nie jest trudno uwierzyć, w ogóle - to wystarczyło, że poszłam do wątku już w pamięci podręcznej (i wierzę, że był problem z z uszkodzonym cache). Więc ten sposób widziałem wszystko jak miał być.

Szczerze mówiąc - to, co chciałbym mieć na celu, aby sobie 10 razy więcej pracy ... Jest bezpłatna - moim zadaniem jest tutaj, aby rozwiązać problem jak najszybciej. Nikt nie zapłacił mi za to ti 10 razy dłużej To proste - Nie widziałem żadnej sprawie. Prosimy wziąć to jako fakt.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał norku View Post
    Iść, ale teraz wszystko wygląda, że działa ponownie. Będę monitorowała sytuację w pamięci podręcznej przez cały dzień jutro (dzisiaj).

Bardzo dziękuję za czas należy umieścić w ten wieczór to doskonała M. wsparcie jak zwykle i bardzo cenione!
    Great - Zakładam, że cache czyszczenia rozwiązać problem. Nie wiem dlaczego cache został złamany. Jeśli powtórzy to będziemy sprawdzić, dlaczego to się stało - teraz pozwala tylko przypuszczać, że został złamany przed zaktualizowany do 4.3.0.

Nie ma potrzeby monitorowania pamięci podręcznej przez cały czas. vBET 4.3.0 nie powinien buforować wyników, które przeszły z błędem od Google. Nawet jeśli tak się stanie, to najprawdopodobniej użytkownicy zaliczyją to do Ciebie i będziemy się tym zająć. Oczywiście, jest mądry, aby sprawdzić go raz lub dwa w krótkim czasie

W tej chwili problem za rozwiązany. Jeśli powtórzy proszę po prostu napisz tutaj, a my ponownie.

Także Proszę zaktualizować do vBET 4.4.0 Jeśli chcesz uniknąć 3 problemy z vBulletin 4.1.4 nowy ckeditor (wszystkie opisane w vBET 4.4.0 release notes). vBET 4.3.0 został wydany przed vBulletin 4.1.4 i nie jest w pełni kompatybilny z nowym edytorem. vBET 4.4.0 jest (jak wiemy w tej chwili )

Strona 3 z 3 FirstPierwszy 123

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •