Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: В. Б. 4.1.4 і 4.2.3 vbet - безлад

Таким чином, ви ніколи не бачили який-небудь стиль питань, за винятком однієї маленької помилки (....Текст переведений на Ajax редактор (як я описав раніше вона вже вирішена в 4.4.0, але розташування в порядку - жодне питання CSS.)? Я знаходжу, що важко повірити. Я бачив їх в Chrome, Opera, Safari, IE і FF. Я подивився на це протягом години перед початком потоку.

Ви не сказали, чи були Ви в змозі відтворити симптоми я описав. Хіба ви підете моєму кроки в пост 19?
    Востаннє редагувалось norku; 16-06-11 в 23:56.

Thumbs up

Треба йти зараз, але все це виглядає, працює знову. Я буду стежити за розвитком ситуації з кешем через день, завтра (сьогодні).

Велике спасибі за час, який ви вклали в цю цього вечора М. Відмінна підтримка, як звичайно, і дуже високо цінується!
    Востаннє редагувалось norku; 17-06-11 в 00:02.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Таким чином, ви ніколи не бачили який-небудь стиль питань, за винятком однієї маленької помилки (....Текст переведений на Ajax редактор (як я описав раніше вона вже вирішена в 4.4.0, але розташування в порядку - жодне питання CSS.)? Я знаходжу, що важко повірити. Я бачив їх в Chrome, Opera, Safari, IE і FF. Я подивився на це протягом години перед початком потоку.

Ви не сказали, чи були Ви в змозі відтворити симптоми я описав. Хіба ви підете моєму кроки в пост 19?
    .
    Це не важко повірити, взагалі - цього було достатньо, що я пішов в нитку, яка вже була кешуються (і я вважаю, питання з був зі зламаною кешу). Так що це, як я бачив усе, як припускають, щоб бути.

Чесно - що б я метою зробити собі в 10 раз більше роботи ... Підтримка безкоштовно - моя робота тут, щоб вирішити питання якомога швидше. Ніхто не платив мені за це ти в 10 разів довше Це просто - я не бачив будь-якого питання. Будь ласка, прийміть це як факт.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Треба йти зараз, але все це виглядає, працює знову. Я буду стежити за розвитком ситуації з кешем через день, завтра (сьогодні).

Велике спасибі за час, який ви вклали в цю цього вечора М. Відмінна підтримка, як звичайно, і дуже високо цінується!
    Великий - Я припускаю, що очищення кеша вирішена проблема. Я не знаю, чому кеш був зламаний. Якщо це повториться, то ми перевіримо, чому це могло статися - нині дозволяє лише припустити, що вона була зламана, перш ніж оновлений до 4.3.0.

На даний момент проблема вважається вирішеною. Якщо це трапиться знову просимо просто написати тут і ми знову відкриємо.

Також зверніть оновлення на vbet 4.4.0 якщо ви хочете уникнути 3 питання з форуму 4.1.4 новий ckeditor (все описано в vBET 4.4.0 примітки до випуску )

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •