Proszę pamiętać, że:
1. Tak jak powiedziałeś, Google ma wiele serwerów na całym świecie i tych, które okresowo redystrybucji danych pomiędzy pozostałymi. Dlatego niektóre strony mogą zostać widział już indeksowane na jednym kontynencie, ale jeszcze nie na innych.
2. Należy pamiętać, że Google pokazuje Aproximate ilość wyników, co oznacza, że:
a) nie rzeczywista liczba jest
b) liczba wyników może zmienić nawet wtedy, gdy rzeczywista liczba zaindeksowanych stron nie
c) liczba wyników może być wciąż tym samym, nawet jeśli liczba indeksowanych stron zmienił
d) Google wykorzystuje algorytmy heurystyczne nie, więc wyniki nie są naprawdę deterministyczny - najprawdopodobniej nie będzie widać tego na górze wyników, ze względu na bufory i tak dalej, ale jeśli może to być widoczne, gdy się na wyniki bardzo niskie
e) magia może się zdarzyć
Poważnie - przeczytaj moje kilka ostatnich postów w tym wątku - Mam nadzieję, że może pomóc
Po prostu szukał wieloznacznych w robots.txt (ponieważ według moja poprzednia wiedza nie powinna być w pliku robots.txt) i znaleźć ten artykuł, który mówi to powinno działać:
Jeszcze znalazłem bardzo ciekawe zdanie autorów:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Zrobię więcej badań w tej dziedzinie.Niektóre SEO nie zgadzają się z wykorzystaniem symboli wieloznacznych, lub przynajmniej uważają to za lekko ryzykowne lub daleko od najlepszych praktyk.
EDITED.
Tu znalazłem więcej o wildcard w pliku robots.txt:- Według informacji tam Google i Yahoo pozwala na użycie symboli wieloznacznych.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Still - upewnij się, że nie blokujesz wszystkie przetłumaczone zawartości przez niektóre symbole władzy. Proszę używać narzędzi dla webmasterów w celu ustalenia (najpierw vBET uruchomiony ponownie). Jak napisał autor ostatniej wymienionym artykule:
Rozważ związane adresy URL, jeśli używać symboli wieloznacznych Robots.txt: przypadkowo koszt siebie ponad 10.000 dolarów w zyskach z jednym robots.txt błąd!
Ostatnio edytowane przez vBET; 07-03-11 W 00:08.
I powiedziałem mu z góry w celu uproszczenia jego robot.txt - nie jestem ekspertem, ale
Myślałem, że tuż nietoperza mieć takie szalone robots.txt nie
się od. robot.txt musi być proste, wcale nie przesada ....
Myślę, że również wspomniałem mu, że to nie był dobry pomysł, albo
usunąć mod jak nie rozwiąże problemu, ponieważ to, co
się stanie, jeśli zaczyna się od nowa, czy potem rozważyć usunięcie
mod jeszcze raz, bo nie udało się rozwiązać ten po raz pierwszy, to
po prostu nie ma, ponieważ po prostu odinstalować mod bez rozwiązania problemu.