Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 24 de 24

Thread: Google a eliminat toate paginile indexate traduse

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de pepito69 View Post
    Am dezinstalat vBET mod, va şterge orice regulă relationed la vBET, aştepte 4 zile şi reinstalaţi-l de la zero.
    Bad idee. Tu faci link-uri traduse fizic nu funcţionează şi nu existente pe forum. URL-urile care nu există nu pot fi indexate.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de pepito69 View Post
    Uşor, doar tipul de pe site-ul de căutare Google:www.yourdomain.com / forum / l

Modificări în numărul de link-uri indexate de Google se datorează, probabil, diferite servere Google, acestea nu sunt indexarea acelaşi număr de URL-ul, şi există mai mult de 50 de servere.

de fiecare dată când faci:
    site-ul:www.yourdomain.com
    se conecteaza la un singur server Google.
    Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că:
    1. Aşa cum aţi spus Google are multime de servere pe ansamblu, lumea şi cei periodic de date trebuie să redistribuie între unii faţă de alţii. Acesta este motivul pentru care unele pagini pot fi văzut deja indexate pe un continent, dar nu încă în altă parte.
    2. Reţineţi că Google prezinta APROXIMATE numărul de rezultate ceea ce înseamnă că:
    a) nu este numar real
    b) numărul de rezultate se poate modifica chiar şi atunci când numărul real de pagini indexate nu au
    c) numărul de rezultate pot fi în continuare aceeaşi, chiar dacă numărul de pagini indexate schimbat
    d) Google utilizează tehnici euristice nu algoritmi, astfel încât rezultatele sunt într-adevăr nu deterministă - cel mai probabil nu veţi vedea acest lucru pe rezultate de top, din cauza cache şi aşa mai departe, dar dacă ar putea fi vizibilă atunci când treceţi pe la rezultate foarte mici
    e) magic poate întâmpla

Serios - vă rugăm să citiţi meu mai multe posturi în acest thread ultima - sper că vă poate ajuta

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

M-am uitat pentru metacaractere în robots.txt (deoarece în conformitate cu cunoştinţele mele anterioare, nu ar trebui să fie în robots.txt) şi sa constatat că acest articol, care spune că ar trebui să funcţioneze:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Totusi am gasit foarte interesant teză autori:
    Unele de SEO nu sunt de acord cu utilizarea de metacaractere, sau cel puţin ei o văd ca pe putin riscante sau departe de cele mai bune practici.
    Voi face ceva mai mult de cercetare în acest domeniu.

Editat.
    Aici am găsit mai multe despre metacaractere în robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - În conformitate cu informaţiile acolo Google şi Yahoo va permite de a utiliza metacaractere.

Încă - vă rugăm să vă asiguraţi că nu sunt blocarea tuturor de conţinut tradus de către unii dintre reguli metacaractere. Vă rugăm să folosiţi Instrumentele pentru webmasteri pentru a determina (prima face vBET de funcţionare din nou). A scris ca autor al articolului menţionat ultimul:
    Luaţi în considerare URL-uri legate dacă utilizaţi metacaractere Robots.txt: I-am cost cu o schimbare accidental peste 10.000 dolari în profit cu eroare robots.txt unul!
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-03-11 la 00:08.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Bad idee. Tu faci link-uri traduse fizic nu funcţionează şi nu existente pe forum. URL-urile care nu există nu pot fi indexate.
    Am spune-i în avans pentru a simplifica robot.txt lui - eu nu sunt un expert, dar
    M-am gândit chiar lângă lilieci de a avea o astfel de robots.txt nebun nu a
    face de atunci. o robot.txt trebuie să fie simplu, nu excesiv ....

Cred că, de asemenea, menţionat pentru el că nu a fost o idee bună să fie
    scoateţi mod ca nu ar rezolva problema, pentru că ceea ce
    se întâmplă în cazul în care începe peste tot din nou, nu-i apoi ia în considerare eliminarea
    mod încă o dată, deoarece el nu rezolvă această dată în primul rând,
    doar nu face, deoarece doar pentru a ne-a instala mod, fără a rezolva problema.

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •