Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: cachecleaner

Junior Member

Angry cachecleaner

czas 3,8 przy użyciu najnowszych vBET dla VB3

Czytałem że posty tutaj i nic nie ustaliła, prosimy o pomoc. Co mogę zrobić, to naprawić?

Warning: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / xxadmin / misc.php (1932): eval () " d code on line 61

Fatal error: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Fatal error: Call to undefined function can_administer () in / home / / xxxxxxx public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php on line 18
    Ostatnio edytowane przez chick; 13-01-11 W 20:39. Powód: dodane informacje

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    Proszę opisać tutaj, co należy zrobić, aby odtworzyć go na moim forum testu .. ponieważ nie mogę odtworzyć go teraz.

Dzięki

Junior Member

Pod Narzędzia vBet w adminCP po kliknięciu na Cache Cleaner daje ten komunikat.

Warning: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku lub katalogu w [path] / xxadmin / misc.php (1932): eval () " d code on line 61

Fatal error: require_once () [function.include]: Failed opening required '/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / / xxxxxxx public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Nie wiem jak można odtworzyć ten?

Nazwa mojego katalogu administracyjnego została zmieniona na WŁAŚCIWOŚĆ i wydaje się, że vbet nie może zrozumieć, że admincp to xxadmin NIE admincp

Ok rozumiem teraz. Będę go przetestować i wrócić z rozwiązaniem dla Ciebie, daj mi trochę czasu.
    Dzięki

ok, więc jeśli zmieniona nazwa folderu admincp należy umieścić tego pliku:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php i vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    do nowego folderu admincp, ponieważ nie ma żadnych naszych (vBET) plików.
    tak:
    1. otwarte upload / admincp folder prom vBET pack
    2. skopiować dwa pliki do nowego folderu admincp.

Junior Member

To już gdzie te pliki znajdują się (w moim zmienił nazwę folderu XXADMIN ********** inaczej innych funkcji administratora vBET nie będzie działać ******!

Wszystko działa ... nawet wszystkie funkcje cron pracy ... również vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php Działa dobrze ....

... to tylko vbenterprisetranslator_cachecleaner.php z xxadmin /, że nie działa.

tak, należy zmienić adres, na który admincp w pliku vBET. Będzie to sprawdzić i napisać tutaj szybkie fox dla Ciebie.

Jestem nadal nad nią pracujemy. Chciałbym go przetestować. Dziękujemy za cierpliwość.

hello,
    Mam dla Ciebie rozwiązanie.

1. przejdź do admincp-> Wtyczki i Produkty-> Zarządzaj Produkty->
    2. w vBET Znajdź produkt admin_maintenance plugin
    3. w tej wtyczki znaleźć:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. i zastąpić:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. zapisz plugin
    6. go przetestować.

Rozwiązany, będzie w następnej dopuszczeniu.
    Dzięki tej informacji

Junior Member

Smile

Dzięki tak dużo tak że pracował wielki problem stałych

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •