PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Księgowanie bezpośrednio jako rosyjski, charset jest wyłączony

ctrenks
24-10-17, 15:28
Mam CMS poza vbulletin, że może zamieścić treści z, mam teraz trzeba zaksięgować bezpośrednio jako rosyjski, ale nie działa.

Jeśli opublikować natywnie z doc tekst, który został wysłany do mnie

Ўнл Ð ° йн кР° з ино Ð' ÑƑл кР° н: 1000 ° и 1 пÐΜÑ € Ð¾Ð½Ð Ñ Ð» ьный бон

Próbowałem wklejając do google translate wyświetlane wprowadzony tekst ponownie zakodowane i kopiowane / który wkleiłem, ale głównie znaki zapytania.

Rosyjska strona określona lang = "ru" charaterset jest UTF-8

Dziwne jest wewnątrz mnie Edytor jego wszystkie wyświetlanie poprawnie

Wiem, że to jest poza wszelkie narzędzia, ale to miłość wgląd na vbet, jak je na stronach rosyjskich idealnie po tłumaczenia.

https://www.Allfreechips.com/ru/

dzięki!
Chris

vBET
24-10-17, 19:04
Najbardziej chyba bazy danych mają innego kodowania, więc kiedy można umieścić dobry tekst jest traktowana jako coś innego. vBET wie, czy baza danych jest w formacie UTF-8 i tekstu mogą być przechowywane, jak to jest, lub posiada innego kodowania i mamy do sklepu tekstu w szczególny sposób (patrz funkcja vbet_encodeToSafeUTF8).

ctrenks
24-10-17, 21:24
Dziękuję, źle wyglądają na to

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1