PDA

Zobacz pełną wersję: Ta wiadomość została napisana w języku hiszpańskim-kastylijski

xony
16-10-09, 06:21
Witam wszystkich, prawdą jest, że pociąga mnie ten mod, czy wersja płatna jest z obsługą, a ponieważ jestem tu, ponieważ w obecnej wersji google sitemap zawsze daje mi błędy i ostrzeżenia? tworzy plik z ponad 1.000.000 adresów zamiast podzielić przez 20.000 URL jak inni, przyjaciele powitanie.

vBET
16-10-09, 23:53
Należy zaszczyt podzielenie parametru. To nie po naszej stronie. Upewnij się, że można ustawić dodatkowy kod w odpowiednie miejsce. Google może zabraknąć również dlatego, że zbyt wiele wagi mapa strony - tak ustawić niższą wartość dla adresów URL max w sitemap.

xony
17-10-09, 07:04
Parametry mam sprawdzone i są poprawne, to musi być problem, google, ale widzę, że Google mają normalne problemy, ponieważ plik tworzy jest bardzo duża, jeśli nie wyraziłem się jasno, umieścić obraz próbki:

vBET
17-10-09, 11:49
Jak widzę na zdjęciu następnego dnia było OK. Więc jesteś pewien, że problem nadal istnieje? Może to być przesłanie dziejów.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1