PDA

Zobacz pełną wersję: Testowanie vBET oprogramowania

Wulf
16-11-10, 17:17
Chciałbym przetestować oprogramowanie najpierw na miejscu badania dla mojego forum. Zastanawiam się, czy oprogramowanie vBET wprowadza zmiany do bazy danych lub dodatkowe dane. I chce wiedzieć, czy wszystko działa przed dokonać zmian w moim życiu forum. Ten wątek jest w języku niderlandzkim, aby zobaczyć, jak dobrze to przetłumaczone na angielski. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Witam:)

Należy pamiętać, że oferujemy bezpłatną wersję (wolniejsze i mniej funkcji), które można przetestować. Proszę zobaczyć tutaj szczegóły:

Również odpowiedzi na pytanie o zmiany DB. vBET tworzy swoje własne tabele do pamięci podręcznej. Tak więc istniejące dane są bezpieczne - nie będziemy zmieniać. vBET dodaje tylko 1 kolumny do tabeli już istniejącej - to kolumny dla języka domyślnego użytkownika w tabeli użytkowników.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania w przyszłości, przed zakupem vBET - proszę zapytać:)

PS.
Mam nadzieję, że jak jak dobrze Twój post został przetłumaczony:) miałem żadnego problemu ze zrozumieniem go. Google daje wielka zasługa!

Wulf
17-11-10, 02:22
Dzięki za informacje!. Tłumaczenie było lepsze niż się spodziewałem. Nie idealne, ale wystarczająco dobry, aby zrozumieć. Głównym językiem jest angielski moje forum ale na pewno, że mogę zatrudnić więcej członków w różnych językach. Będę badać trochę więcej i wypróbować wkrótce.

vBET
17-11-10, 21:52
Należy pamiętać, że darmowa wersja tylko przekłada forum. Płatna wersja programu obsługuje wielojęzyczny społeczności (postów w różnych językach).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1