Zobacz pełną wersję: Testowanie vBET oprogramowania
Chciałbym przetestować oprogramowanie najpierw na miejscu badania dla mojego forum. Zastanawiam się, czy oprogramowanie vBET wprowadza zmiany do bazy danych lub dodatkowe dane. I chce wiedzieć, czy wszystko działa przed dokonać zmian w moim życiu forum. Ten wątek jest w języku niderlandzkim, aby zobaczyć, jak dobrze to przetłumaczone na angielski. :)
Witam:)
Należy pamiętać, że oferujemy bezpłatną wersję (wolniejsze i mniej funkcji), które można przetestować. Proszę zobaczyć tutaj szczegóły:
Również odpowiedzi na pytanie o zmiany DB. vBET tworzy swoje własne tabele do pamięci podręcznej. Tak więc istniejące dane są bezpieczne - nie będziemy zmieniać. vBET dodaje tylko 1 kolumny do tabeli już istniejącej - to kolumny dla języka domyślnego użytkownika w tabeli użytkowników.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania w przyszłości, przed zakupem vBET - proszę zapytać:)
PS.
Mam nadzieję, że jak jak dobrze Twój post został przetłumaczony:) miałem żadnego problemu ze zrozumieniem go. Google daje wielka zasługa!
Dzięki za informacje!. Tłumaczenie było lepsze niż się spodziewałem. Nie idealne, ale wystarczająco dobry, aby zrozumieć. Głównym językiem jest angielski moje forum ale na pewno, że mogę zatrudnić więcej członków w różnych językach. Będę badać trochę więcej i wypróbować wkrótce.
Należy pamiętać, że darmowa wersja tylko przekłada forum. Płatna wersja programu obsługuje wielojęzyczny społeczności (postów w różnych językach).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):