Види пример тука: V'mail проблеми w / отклучен V3 на *********
Знамето линкови на дното се случува да / ******** / t194603-V "
Сè по "се отсечени
Види пример тука: V'mail проблеми w / отклучен V3 на *********
Знамето линкови на дното се случува да / ******** / t194603-V "
Сè по "се отсечени
океј, нешто чудно се случува. Бидејќи зборот м otorola (без простор) се филтрира на овој сајт, URL е пренасочен. На пренасочување на "се претвора во% 27. Со% 27 во URL-то работи работат добро. Ако замените% 27 со 'што ќе види она што јас го зборувам. Истата не се случи на овој форум, јас сум Сомневајќи бидејќи рачно поставувања за имала не им дозволуваат на специјални знаци.
имала треба да се намали или да го замени специјални карактери. Не најдов линк на вашиот сајт со специјални карактери. Дали имала не се заменети некаде специјални знаци во врската?
Не Ние ја поддржуваме конфигурацијата на vBET, не имала.
Дали врските со " ќе се појави на сајтот? Дали тоа предизвика проблем треба да влезат " рачно?
Може да се обидете да вметнете правило во AdminCP->vBSEO->Control Panel->Општи Setings->Карактер Замена.
Замена ликот не работи освен ако се отстрани / Замени не-англиски ликови во URL е. Ако е уклучен тогаш природно не-англиски ликови потоа отстранета / заменет
Дали сте се обиделе да додадете правило да Се дефинира вашиот сопствен карактер замена во AdminCP->vBSEO->Control Panel->Општи Setings->Карактер Замена?
Се врските со 'ќе се појави на сајтот? Дали тоа предизвика проблем треба да се внеси 'рачно?
Да, јас додадени ова правило:'' '=>'' но тоа нема ефект. Јас исто така се обидел да се менува "Оневозможи" urlencoding "во URL-и?" но тоа не функционира правилно.
Единствената причина зошто јас забележав ова е поради тоа што Google сакал да ја искористам кодирани URL-то е и промена на кодирање на ликот. Во примерот погоре% 27 се менува за да ", а потоа на Google индекси на различни јазици со" во URL-то. Но, во овој случај на URL-то се биде исклучување. Ако го промените% 27 да се "рачно тоа не се пренасочува кон% 27.