חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 26

אשכול: אנשים אשר מבקרים באתר שלי הם תחילה שאלה ברוסית?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אני כניסה/logouat, עיון כמה הודעות, לא ראיתי כל חלון מוקפץ. את יכולה בבקשה לתאר אותי צעד אחר צעד מה לראות את החלון המוקפץ?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני מניח תצטרכו לנקות קבצי cookie כעת, אך כאשר דווח לי (ולא ראיתי אותו כמה פעמים עצמי) אני מחובר מחוץ לחצתי על הקישור כדי להחזיר את הדף נצפה לאחרונה ותיבת ומכה ואת האתר לא לטעון כראוי עד אחד הלחצנים היה הלחיצה עליו, אני חווה זאת IE9 המשתמש אשר דיווחו על השימוש לפיירפוקס

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אוקיי אני לבדוק אותו בדפדפנים אלה

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

עדיין אין חלון מוקפץ. אנא תן לי בדיוק "מה לעשות" רשימה, כאשר הוא מציג לך. מדויקים כתובת url, תרגום מדוייק (על-פי הצורך), מתי (ברצף אילו) יציאה מהמערכת, ב איזה ניסיון כניסה - הכל משנה

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

השלבים שנתתי לך היא כיצד זה קורה, לא ניתן לשחזר אותו שוב, הצליחו ליצור אותה מחדש פעם אחת לאחר הצבת הבעיה כאן אבל אני לא שוב, didnt משתמש לתת כתובת url אחר מזה הוא היה נותב מחדש ל- Справка по Microsoft Office - программирование-доступа обсуждения-VBA Excel программирование - של Microsoft Office כאשר זה קרה לו שאני מסופק מאוד הצלחתי לאסוף את הליך המשנה המדויק הוא עשה כדי לקבל הודעה ניתוב מחדש.

עריכה: הוא בדיוק סיפר לי כי הוא לא היה מחובר, הוא פשוט נכנס כתובת ה-url של האתר בדפדפן שלו כדי לקבל אותו ואת הפופ הופיע עד!

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אני יודע הבעיה עבורך אבל מימין כעת קשה לנחש מה היתה couse אותו. היתה נא לשאול אותו מה s השפה שלו של המשתמש?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

נתתי לך כל מידע זה בהעומדת הליך המשנה, לא היה פורום פרסום שפה הוא לא היה מחובר, הדפדפן שלו מוגדרת לאנגלית, הוא הודי חי ב חדש Dehli הטמבלל

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

טוב, תודה. ניתן יהיה לבדוק את זה שוב, אבל כמו שאמרתי, שזה קשה לנחש מה coused אותה, vBET-מיכל החוצה בשבוע זה, אך לאחר הוא חזרה אנחנו מדברים על בעיה זו. אם אתה מקבל מידע נוסף אודות שגיאה אנא הודיעו לי.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אוקיי, אבל אצלי כל הזמן טוב לפני מספר שבועות ולאחר מכן הוא נעלם כאשר עשיתי את השדרוג, אך כעת נראה עדיין שתצליחו, אני עשוי פשוט להשבית השפה הרוסית כמו אני לא יכול להסתמך על הבעיה לא להיות נוכח בעת דירוג אלקסה שלי נעלם מתוך 79,000 מעל 300,000 אז זה רציני, הדירוג שלי חזרו אבל כמו שאמרתי אני לא יכול לקחת את ההזדמנות, כך לבטל אותה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

בעוד אנו אין אפשרות לבדוק את זה פופ מ בתוך יש אחד explenation מדוע הוא מופיע בשפה הרוסית (כדי להפוך אותו ללא זמין completly, כמו שאמרתי פוסט הקודם, בצע: admincp -> vbet -> misc -> ניתוב מחדש את שפת המשתמש: לא זמין):
    -לאחר יציאה מהמערכת - למשתמש יש לא את ההגדרות שלו - הוא כאל אורח, מוקפץ לקרוא קבצי cookie מהגדרות הדפדפן שלך

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •