Ben giriş/logouat, bazı mesajlar bulun ve herhangi bir pop-up görmedim. Lütfen anlatabilir misiniz beni adım adım ne açılan pencerede görmek?
Ben giriş/logouat, bazı mesajlar bulun ve herhangi bir pop-up görmedim. Lütfen anlatabilir misiniz beni adım adım ne açılan pencerede görmek?
Sanırım Çerezleri Şimdi Temizle gerekecek ama ne zaman bana bildirildi (ve ben birkaç kez kendimi gördüm) ı logged dışarı son görüntülediğiniz sayfa ve açıldı kutusuna geri dönmek için bağlantıyı tıkladım ve butonlardan birine tıklayan kadar site düzgün yük olmaz, ben IE9 Firefox kullanmaya bildirilen kullanıcı deneyimli
Tamam ben bu tarayıcılarda test edecek
Yine de açılır. Mutlu etmek vermek beni kesin "yapılması gerekenler" listesi, ne zaman size gösterir. Tam url, tam çevirisi (gerekirse), zaman her şeyi önemli olan deneyin giriş - çıkış (içinde hangi konuyu)
Sen gave adımları nasıl olur bunu tekrar yeniden can't, bir kez sorun burada gönderdikten sonra yeniden başardı ama tekrar edemez, kullanıcı daha hiç vermek bir url dışındaki için yönlendirilmiş oldu Справка от Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения-Excel vba программирование - доступа ve onun için çok kesin konu almak başardı şüphe oldu yeniden yönlendirme iletisi almak için yaptı.
EDIT: o sadece bana söyledi diye girmedi değildi, o sadece ona orada ve pop almak için onun tarayıcıda site URL'sini girilen kadar çıktı!
Biliyorum bu sizin için bir sorundur ama sağ şimdi ne o couse tahmin etmek zordur. Lütfen ona ne onun kullanıcı dili s sorabilir miyim?
Eğer iş parçacığının başlangıç tüm bu bilgileri verdi, o bir forum olarak o değildi işaret içinde tarayıcısını İngilizce'ye ayarlanır ve o yeni DEHLI ****** içinde yaşayan Hint dili ilanıyla yoktu
Tamam teşekkürler. I-ecek kontrol o bir daha, ama ne coused tahmin etmek zordur Dediğim gibi çeviriler Michal bu hafta, ama sonra o geri bu konuda konuşmak olacaktır. Eğer bir hata ile ilgili ek bilgiler almak bana bildirin lütfen.
Tamam, ama ben sürekli iyi bir kaç hafta önce vardı, sonra yükseltme yaptım, ancak şimdi o hala deneyimli olabilir emin görünüyor, mevcut değil varlık sorunu ve ne zaman ciddi ise benim alexa sıralaması üzerinde 300.000 79,000 dan gitti güvenemezsiniz gibi ben sadece Rus dili devre dışı kayboldu, zaman sıralaması geri gelip başlıyor ama Dediğim gibi [NULL]'sakatlar o yüzden ben şans alamaz.
İçinde bu pop sayfasından kontrol edemez orada bir explenation, neden Rusça görünür (önceki sonrası Dediğim gibi tamamen devre dışı bırakmak için yapın: = TR -> BB -> diğer -> kullanıcı için Yönlendirme dil : Devre dışı):
-Logout sonra - kullanıcı hayır vardır onun ayarları - o Konuk gibi davranılır, halk okuma tanımlama bilgileri tarayıcı ayarlarınızı