Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: vBET значи дека мојата тагови се паднати од indesku Google!

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    11

Default vBET значи дека мојата тагови се паднати од indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Macedonian
    Translated text
    Имам инсталирано на вашиот мода НЛП-er - автоматска тема tagger и vBET бесплатна верзија.

Бидејќи јас инсталиран vBET забележав дека падна од индексот на Google ми тагови со основните јазик (полски).

Од она што можам да го видите на вашиот форум е индексирани само 50 тагови: Внесете сајт: Адреса на форумот на Google, бидејќи јас не можам да ставете линк.

Можеби ова е затоа што постојат грешки во Sitemapie (па и тие да ми кажете да Webmaster Tools)? Поточно, тие укажуваат на тоа дека некои линкови да доведе до истата локација.

Можеби време да се размислува во текот на овој НЛП-er? Број на посети за еден ден ми падна од 13-10.000 од фактот дека картичките имаат паднат од индексот.
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Macedonian
    Translated text
    Ве молиме обезбеди линк до сајт, можеме да видиме што се случува ако има било какви пренесувања или линкови се работи добро.
    Што се однесува на порталот е едноставен-НЛП даде лажни информации, која во моментов е на мајчин јазик на Google запиша околу 275 резултати има, и мислам дека тие се сите тагови кои постојат во тој форум (има помалку од 120, но некои имаат неколку страници во резултатите) . Лесно верификација - фрли го во барањето на Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    Во врска со ова грешка од ваша страна, се сомневам дека би можел да биде некоја грешка за индексирани тагови во свој форум - испратите линкот кој ќе го потврди првиот.

Вие пишуваат грешка - Дајте. Ние не сме во можност да одговорат на неодредено грешки или помош без конкретни информации.

Комплетно на маргините - vBET не ја менува страници во природниот јазик (наведете додадени знамиња) па ако навистина тагови исчезне од индекс, тогаш Ви препорачуваме да се провери дали тие понекогаш не беа блокирани во robots.txt датотека

Ве молиме испратете потребните информации.
    Original text
    Последен пат изменето од vBET; 18-05-11 на 20:14.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •