View Full Version: Решени Турскиот ликови не е најдена грешка јас се линкови за итни случаи
atakansonmez
24-11-09, 16:15
Проблемот што споменав во насловот Пример: http://forum.nokiacep.com/ozel-oda/131404-sharing-mobile-phone-yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1%C4%B1n%C4%B1z-%C4%B0%C3%A7erikli-sites-new-post.html
Јас ќе им треба пристап до Твоето админ ЦП и FTP - Те молам пратете ми оние во AM.
Како гледам сите линкови се генерирани ред (без lang код) и морам да дознаете зошто.
atakansonmez
24-11-09, 17:09
додадете мојот MSN адреса можеме да зборуваме за мојата togebi33********co
Ве молиме имајте предвид дека нашите клиенти се формираат целина збор и постојат големи временски разлики. Поради тоа ние се обезбеди поддршка од овој форум само.
Те молам пратете ми приватна порака како пристап детали на вашиот форум (за да Admin CP и FTP). Секогаш можете да се создаде привремена сметки од безбедносни причини. Сепак ми треба пристап таму, бидејќи ова прашање се однесува само на вашиот форум и ние немаме подготвен одговор за тоа.
Прво треба да се провери не vBET е генерирање на соодветни линкови да бидат сигурни дека тоа е vBET бубачка или некои други современи се менува врски по нашите промени. Исто така треба да се провери вашата конфигурација и ги пренасочува правила.
atakansonmez
25-11-09, 15:54
Јас испрати специјална порака со информации
Ви благодариме - Одам таму во моментов.
Причината не е во ред имала конфигурација.
Намести опција "Замени Не-англиски ликови во адреси?" да "Не-англиски ликови во адреси".
Ова мистериозно исчезнуваат од нашата интеграција прирачник. Жалам за проблеми:) само сет на параметри и тоа ќе биде во ред:)
Голема тема! Имав овој проблем исто така, но сега се работи со имала врски: D: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):