Sveiki
Varētu jūs, lūdzu, aprakstiet savu problēmu nedaudz vairāk specyfic, es pilnīgi nesaprotu jūs
???? Kāpēc jūs nesaprotat? Kā jau es teicu, es nopirku zīmolu bezmaksas kopiju vBet, bet tas isn ' t! Tas liecina, ka "pateicoties vBET 3.5.4 jūs varat izbaudīt automātiska tulkojumi" - > WoW forums | WoW FairPlay Bot Forum Es vēlos noņemt!
Pēdējo reizi vBET; 14-04-12 pie 10:56. Reason: BBCode korekcija
Jūs ziņojāt, ka
Pašlaik vBET ir dažādas versijas par brandingfree, lai varētu lūdzu man pateikt, ja esat pārliecināts, ka jūs esat lejupielādējis pareizais?Lūdzu, atsūtiet man jaunas instrukcijas kā noņemt, veco tiem Netveramo strādāt...
Es jūs nesaprotu.
Lūdzu izskatīt manu kontu.
Es nopirku vbet ar BRENDINGS bezmaksas.
I lejupielādēt un uzstādīt "vBET354BF.zip", bet mūsu forumā ir nevis zīmolu brīvu, kā noņemt autortiesību paziņojums?
čau. Lūdzu, esiet pieklājīgs - nav nekāda iemesla, lai sāktu kliegt. Es zinu, ka Radek didn't saprast jūs pirmo reizi, bet, lasot jūsu pirmais pastu, jūs varat uzzināt, ka tā nebija pārāk skaidrs, ko vēlaties noņemt - vBET, Brendings?... Es sapratu, bet vēl nebija pilnīgi skaidrs un Radek vienkārši jautāju jums, ko tieši jūs domājat.
Pēc tam, kad viņš informēja jūs pieklājīgā veidā, ka ir citas paketes branding bezmaksas un vienkārši vienkārši lejupielādējiet un instalējiet to vēlreiz. Viņš nebija informācijas pirms no jums, ka jūs jau to darīja.
Tātad lūdzu - bez kliedz Jā - mēs redzam, ir bezmaksas branding Mūsu darbinieki ir šī informācija pievienota katram jūsu post. Es esmu tikai gatavojas pārbaudīt mūsu FTP vai BF pakete ir labi, vai tur ir kāda kļūda. Es tev došu risinājumu dažās minūtēs pēc pārbaudes, tā
Sveiki
Patiešām BF presei bija bug - lūdzu lejupielādēt vēlreiz un augšupielādēt jaunu failu uz jūsu serveri.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Lūdzu, apstipriniet, vai problēma ir atrisināta.
Don't get me wrong, es nevar kliegt, es tikai vēlos, lai būtu skaidrs, ko es gribu... tā strādā tagad, bija nepieciešamas tikai 5 dienas:-/
Thanks anyway!