Ahoj
Môže prosím Opíšte váš problém trochu specyfic, nemôžem úplne pochopiť vám
???? Prečo Nechcem understand? Ako som už povedal kúpil kópiu značky zdarma vBet, ale isnt! Ukazuje, že "vďaka vBET 3.5.4 si môžete vychutnať automatické preklady" - > WoW fórum | WoW FairPlay Bot fórum Chcem odstrániť!
Naposledy upravil vBET; 14-04-12 v 10:56. Dôvod: BBCode korekcia
Ste povedal
V súčasnosti vBET má rôzne verzie pre brandingfree, tak mohol by ste mi povedať, ak ste si istí, že ste si stiahli správne jeden?Prosím pošlite mi nové inštrukcie ako odstrániť, staré tie doenst práca...
Nemusíte pochopiť, budete.
Prosím, pozrite sa na môj účet.
Kúpil som si vbet s BRANDING zadarmo.
Prevzali a nainštalovali "vBET354BF.zip", ale naše fórum je nie značky zdarma, ako odstrániť upozornenie o autorských právach?
ahoj. Prosím, buďte slušní - je tam naozaj žiadny dôvod kričať. Viem, že Radek nemal chápať v prvom, ale ak budete čítať svoje prvé miesto môžete zistiť, že nebolo príliš jasné čo chcete odstrániť - vBET, značky?... Som pochopil, ale stále nebolo úplne číry a Radek jednoducho budete vyzvaní čo presne myslíš.
Po že informovaní ste zdvorilý spôsobom, je ďalšie balík pre branding zdarma a môžete jednoducho len stiahnuť a nainštalovať ho znova. On mal žiadne informácie pred, od vás, že ste už urobil to.
Takže prosím - bez křičel Áno - môžeme vidieť, že máte voľný značky Naši zamestnanci sa to informácie priložené ku každému svoj príspevok. Já jsem prostě ísť na kontrolu našich FTP robí BF balík je OK, alebo existuje niekoľko chýb v ňom. Dám vám riešenie za pár minút po vykonaní kontroly, že
Ahoj
Skutočne there was a bug BF prepustenie - prosím opäť prevziať a nahrávať nové súbory na vašom serveri.
Ospravedlňujeme sa za vaše problémy. Potvrďte, prosím, nemá problém je vyriešený.
Nechápejte ma zle, som bol nie křičel, len chcete objasňuje to, čo chcem... svoje pracovné teraz potrebné len 5 dní:-/
Napriek tomu vďaka!