Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 8 , 8

Konu: ücretsiz marka?

Üye

Default ücretsiz marka?

Text automatically translated from: English to: Turkish
    Translated text
    Merhaba, özgür, çeviriler isnt marka aldım.

Mutlu etmek göndermek beni yeni talimatları nasıl kaldırmak için olanlar eski doenst iş...
    Original text

Emekli;)

Selam
    Lütfen sorununuzu tarif olabilir biraz daha specyfic, ben tamamen sizin anlayamaz

Üye

???? Neden anlamıyorum? Dediğim gibi isnt çeviriler, ama marka ücretsiz kopyasını satın! O göstermek "sayesinde vBET 3.5.4 tadını çıkarabilirsiniz otomatik çevirileri" - > Vay Forum | Vay FairPlay Bot Forum Kaldırmak istediğiniz!
    Last edited by vBET; 14-04-12 at 10:56. Nedeni: bbcode düzeltme

Emekli;)

You said
    Mutlu etmek göndermek beni yeni talimatları nasıl kaldırmak için olanlar eski doenst iş...
    Şu anda vBET, bu nedenle emin eğer bana lütfen anlayabiliyordu doğru indirdiğiniz brandingfree, farklı sürümleri vardır?

Üye

Sizi anlamıyorum.

Lütfen hesabıma bak.

Çeviriler ile marka ücretsiz aldım.

I downloaded ve installed "vBET354BF.zip" ama bizim forum ücretsiz telif hakları nasıl kaldırırım marka olduğunu değil mi?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Lütfen nazik olun - gerçekten çığlık için hiçbir sebep yoktur. Biliyorum Radek değildi anladım sen ilk kez, ama öğrenmek çok net değildi ilk Yazınızı okurken ne - çeviriler, kaldırmak istediğiniz marka?... Anladım, ama hala mükemmel net değildi ve Radek sadece ne tam olarak demek istedi.

Sonra o bilgili, nazik bir şekilde diğer paketi olduğunu marka için özgür ve sade bir şekilde adil download ve install o bir daha. O zaten o did hiçbir önce sizden bilgi vardı.

Bu yüzden lütfen - çığlık olmadan Evet - ücretsiz marka olduğunu görüyoruz Bu personelimiz var bilgi bağlı her birine gönderiniz. Sadece bizim ftp üzerinde kontrol mu bf paketi Tamam, veya bazı böcek içinde gidiyorum. Size çözüm bunu denetledikten sonra birkaç dakika içinde vereceğim

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam
    Nitekim bf sürümde bir hata oluştu - lütfen yeniden karşıdan yüklemeniz ve yeni dosyaları sunucunuza yükleyin.

Senin sorun için özür dilerim. Lütfen teyit yok sorun çözüldü.

Üye

Sadece 5 gün gerekli ı değil çığlık, sadece... onun çalışma şimdi, istediğim net yapmak istiyorum, don't get me wrong:-/

Her durumda teşekkür!

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •