Selam
Lütfen sorununuzu tarif olabilir biraz daha specyfic, ben tamamen sizin anlayamaz
???? Neden anlamıyorum? Dediğim gibi isnt çeviriler, ama marka ücretsiz kopyasını satın! O göstermek "sayesinde vBET 3.5.4 tadını çıkarabilirsiniz otomatik çevirileri" - > Vay Forum | Vay FairPlay Bot Forum Kaldırmak istediğiniz!
Last edited by vBET; 14-04-12 at 10:56. Nedeni: bbcode düzeltme
You said
Şu anda vBET, bu nedenle emin eğer bana lütfen anlayabiliyordu doğru indirdiğiniz brandingfree, farklı sürümleri vardır?Mutlu etmek göndermek beni yeni talimatları nasıl kaldırmak için olanlar eski doenst iş...
Sizi anlamıyorum.
Lütfen hesabıma bak.
Çeviriler ile marka ücretsiz aldım.
I downloaded ve installed "vBET354BF.zip" ama bizim forum ücretsiz telif hakları nasıl kaldırırım marka olduğunu değil mi?
Merhaba. Lütfen nazik olun - gerçekten çığlık için hiçbir sebep yoktur. Biliyorum Radek değildi anladım sen ilk kez, ama öğrenmek çok net değildi ilk Yazınızı okurken ne - çeviriler, kaldırmak istediğiniz marka?... Anladım, ama hala mükemmel net değildi ve Radek sadece ne tam olarak demek istedi.
Sonra o bilgili, nazik bir şekilde diğer paketi olduğunu marka için özgür ve sade bir şekilde adil download ve install o bir daha. O zaten o did hiçbir önce sizden bilgi vardı.
Bu yüzden lütfen - çığlık olmadan Evet - ücretsiz marka olduğunu görüyoruz Bu personelimiz var bilgi bağlı her birine gönderiniz. Sadece bizim ftp üzerinde kontrol mu bf paketi Tamam, veya bazı böcek içinde gidiyorum. Size çözüm bunu denetledikten sonra birkaç dakika içinde vereceğim
Selam
Nitekim bf sürümde bir hata oluştu - lütfen yeniden karşıdan yüklemeniz ve yeni dosyaları sunucunuza yükleyin.
Senin sorun için özür dilerim. Lütfen teyit yok sorun çözüldü.
Sadece 5 gün gerekli ı değil çığlık, sadece... onun çalışma şimdi, istediğim net yapmak istiyorum, don't get me wrong:-/
Her durumda teşekkür!