Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 6 gada 6 FirstPirmkārt ... 456
Rezultāti 51 līdz 58 gada 58

Thread: Kā noņemt vbet valodas kodu

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki kad jūs varēsiet ievietot manu kodu teksta rediģēšanas programmā, tas visticamāk pārvēršas html Asci kods normālu pazīmes, un šī problēma ir parādījies. Lūdzu, ielīmējiet to vēl vienu reizi un pārliecinieties, vai visi asci kods nemainījās - paliek kā tas ir manā amatā. Īpaši pievērsiet uzmanību uz "% # 039; %" nevajadzētu kļūt par "

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

labi. I'll try.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Kā novērst, ka notiek? I've tried Notepad + + arī, bet kad es ielīmēt kodu simboli mainīt
    Pēdējo reizi norku; 18-10-11 pie 13:23.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

PM jūsu acces sīkāk lūdzu jūsu ftp var novietot šo kodu exatly, kā tas būtu, ja jūs nevēlaties, lai dotu man acces üli pārmaiņu simboli var mēģināt vēlreiz, pēc tam, kad tā kļūst līdzīgs šim '

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

I ilga tik un tā, šķiet, ir strādājuši šajā laikā. Nodot to uz leju, lai operatora kļūda

Pateicoties ļoti daudz uzlīmēšanu uz šo, un es ceru, ka pavediens būs noderīga, lai kāds cits, kurš ir atinstalēt vbet kādu iemeslu dēļ.

Padoms Lai ikviens atinstalēšana: Don't darīt, ko es darīju un vienkārši atinstalēt, kā jūs ar normālu vbulletin mod. Noteikti jautāt pie vbet puiši, pirms jūs atinstalēt. Tā būs ietaupīt daudz galvassāpes.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Welcome, ja jums ir kāds jautājums šajā thread lūdzu jautāt, par citiem jautājumiem, lūdzu, atveriet jaunu tēmu.
    Ja viss ir ok man atzīmēt to atrisināt

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Feb 2014
    Atbildes
    6

Tas joprojām ir problēma, vai šie jautājumi atrisināti līdz šim? Tas ir vēl sāpes butt atinstalēšana vBET?

Paldies.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jautājums atrisināts.

Lappuse 6 gada 6 FirstPirmkārt ... 456

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes