Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 6 123 ... JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 58

Thread: Kā noņemt vbet valodas kodu

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Exclamation Kā noņemt vbet valodas kodu

Es atinstalēt vbet bet valodas kods nebija izņemta [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Tieši tagad atinstalēšana vB Enterprise nebūs tīrs BBCode, lūdzu, ņemiet vērā, ka lapas svešvalodā paliks šajā valodā, lai jūs zaudēja lietotājus pēc izņemšanas vB Enterprise, turklāt tas būs ļoti grūti lasīt Netulkots ziņas Tāpēc - varbūt labāks risinājums ir izdzēst šos amatus vispār.
    Bet, ja jūs vēlaties tikai izdzēst "[lang = x" uc Es varu kodu jums robots-tīrītājs līdz nedēļas beigām

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Kas man ir nepieciešams tīrīšanai ir URL ... Url pavedieni, kas bija ievietojis kāds, kurš bija svešvalodu, kas savā profilā joprojām tiek rādītas [langtitle = x] [/ langtitle] Kā es varu noteikt, ka?

Es atbrīvojos no [lang = x], [/lang] [notranslate], izmantojot vb cenzūras utt. Man šausmīgi vajadzīga palīdzība ar URL gan...

Šeit ir viena:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Kā izkļūt atkritumus un pārvērst to par:

http://www.xxxxx.com/Forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
    Pēdējo reizi vBET; 11-10-11 pie 00:40. Reason: BBCode correctoin

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Sorry bet man ir nepieciešams, lai sasist šo ...

Arī novirzot šobrīd ir lieki saites Google indeksā svešvalodu lapās manā forumā?
    Pēdējo reizi norku; 05-10-11 pie 21:11.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā Radek wrote - mēs sagatavosim Jums robotu (PHP skripts), kas tiks likvidētas visas lang, langtitle un notranslate BBCodes. Tas tiks darīts, un sniedz jums šajā nedēļā.

Ja jums ir langtitle jo URL, tas nozīmē, ka langtitle tiek iekļauta pavediens titulu. Vienkārši mainīt nosaukumu diegu un noņemiet to. Vietās, kas ir svarīgi, un nevar gaidīt, lūdzu, vienkārši nomainīt manuāli. Citās vietās, lūdzu, pagaidiet, lai skriptu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Hi,

Kāpēc nav jūs brīdinātu cilvēkus, ka vbet bb kods netiek noņemta, kad jūs atinstalēt? Kāpēc jums nav jau ir rīku, ja zināt, ka tas notiek? Es augstu vērtēju palīdzību, bet es kinda patīk pilnībā atinstalēt un nav jāgaida nedēļu laikā Google indeksi nepareizu URL...

Kas par novirzīt uz / da, / de, / es etc pavedienu Google jau ir indeksēti?
    Pēdējo reizi norku; 05-10-11 pie 14:12.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi,

Kabīnē atbilde jūsu jautājums ir - tāpēc, ka tas bija ļoti neparasts atinstalēšana vBET, kad tas ir patiešām nepieciešams un izmantot. Lūdzam šādu rīku vienreiz pirms, bet lietotājs nolēma palikt ar vBET un tikai noregulē tā pienācīgi.

Arī mēs nevaram darīt to atinstalēt kods - atinstalēt nevar būt potenciāli kaitīga. Kas jums būs nepieciešams datu bāzes backup, ja notiek jebkāda nepatikšanām.

Tāpat lūdzu, ņemiet vērā, ka ja vBET ir atspējots, tad Google nav indeksēs nepareizu URL, jo tāds netiek rādīti.

Jau indeksē - vienkārši izveidot redirection noteikumus, kas būs novirzīt visus šos pieprasījumus atpakaļ uz sākotnējo. Izmantojiet šo (lūdzu tests tiem):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Pievienot savu foruma direktorija tur. ja jums ir problēmas vienkārši, sniedziet mums savu vBET noteikumus un mēs jums nosūtīsim atpakaļ mainījusies. Vai, citiem vārdiem sakot, tās ir 2 pirmās vBET noteikumus, kur jums vajadzētu noņemt vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & novirzīts =

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Rewrite noteikumi nestrādā. Ikreiz, kad veco vbet lapu sauc tā ģenerē 404.

Man ir uzstādītas /forum vb

. Htaccess ir public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Jebkura ziņas par BB kods noņemšanas rīks?
    Pēdējo reizi norku; 06-10-11 pie 09:59.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Forum katalogs pievieno nepareizā vietā, izmantojiet šo vienu:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Bet tas domāt, nevis public_html tikai forumā direktorijā. Labākais veids ir - vienkārši izmantošanas noteikumus jums bija pirms un mainīt tos. Ja jums nav nekādu, tad mums ir jāatrod pareizais. Izmantojiet šo jūsu forumā direktorijā pirmās. Ja jūs vēlaties izmantot to galvenajā direktorijā, pēc tam pārbaudītu pirmo bez papildu / forum
    Pēdējo reizi vBET; 06-10-11 pie 11:43.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Viss strādāja fine ar htaccess, / kad man bija instalēta vbet. Jā, es mēģināju manu vecajiem noteikumiem vispirms, bet tie tiek ignorēti. I can't get kārtulas, lai strādātu vai nu /forum vai /. Nevarēja vienkārši atstāt lietas, kā tie ir, un skatīties Google Rievkonstrukcijas 404 pēc 404 par Webmaster Tools, bet es gribētu tīri novirzīt.

Vēlaties, lai to apskatīt? Es varu PM jums admin / ftp piekļuvi.
    Pēdējo reizi norku; 06-10-11 pie 13:32.

Lappuse 1 gada 6 123 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •