Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 6 kohta 6 FirstEsimene ... 456
Tulemused 51 kuni 58 kohta 58

Thread: Kuidas eemaldada vbet keelekood

Pensionär;)

Tere kui minu koodi kasutusele teksti redigeerimise programm, see tõenäoliselt muutub html Asci kood tavalise märke, ja nii, et ei ole ilmnenud probleemi. Palun Kleebi veel kord ja veenduge koodi ei muutunud - kõik asci jääb see on minu postitus. Eriti tähelepanu kohta "% # 039; %, ei tohiks muutub see on"

Senior liige

Okei. Ma proovida, et.

Senior liige

Kuidas ma takistan see juhtub? Olen proovinud Notepad ++ ka, kuid kui ma kleepida oma koodi muuta sümbolid
    Viimati muutis norku; 18-10-11 juures 13:23.

Pensionär;)

Kui teie acces üksikasjalikult PM palun oma FTP-i paigutada käesoleva seadustiku exatly, tuleks, kui te ei soovi, võite proovida manualy muutus sümbolid uuesti pärast seda, kui see muutub niimoodi acces mulle "

Senior liige

I kestis ikkagi ja tundub, et on töötanud seekord. Pannakse ette operaatori vea

Tänu väga palju seda, mis jääb sea kõri avamise ja ma loodan, et lõim on kasulik kõigile teistele, kes on mingil põhjusel vbet desinstallimiseks.

Kõigile desinstallimine Näpunäide: ära teha, mida ma ja lihtsalt desinstallida nagu tavalise vbulletin mod. Küsi enne desinstallite kindlasti kutid siin on vbet. Seda saate säästa palju peavalu.

Pensionär;)

Tere, kui teisi küsimusi, mis on selle lõime Palun paluda, muid küsimusi, palun Avage uus teema.
    Kui kõik on ok ma märgib ta lahendada

Banned

Kas see ikka on probleem või on need probleemid lahendatud nüüd? On ikka valu tagumik uninstall vBET?

Aitäh.

Banned

Probleem on lahendatud.

Leht 6 kohta 6 FirstEsimene ... 456

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •