Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1016

Tema: / Forumuose, pridedamą prie domeno vardo visoje svetainėje

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Question / Forumuose, pridedamą prie domeno vardo visoje svetainėje

vBSEO 3,6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO Svetainės medis

Už bandymą aš įrengti nemokamą versiją ir aš rasiu, vertimas puikiai!

Tačiau yra svarbus klausimas URL:

Mano svetainė yra socialinio tinklo svetainėje (URL xxx.com), integruota su vBulletin v3.6.8 forumą (URL xxx.com / forumai).

Įdiegus vBET ir pakeitimus forume šaknis Htaccess, aš susidūrė su problema - kai aš pasirinksiu vertimo, aš negali grįžti į xxx.com, kaip visi xxx.com URL dabar tampa xxx.com / forumai.

URL pavyzdys xxx.com / index.php? Page = muzikos dabar tampa xxx.com / forumas / index.php? Page = muzikos ir socialinių tinklų svetainės dalis yra visiškai neveikia kaip vBulletin forumuose yra nukreipti į visus URL.

Ir forumo URL, kuris buvo xxx.com / forumų, o ne tampa xxx.com / forumai / forumai.

Jei aš išjungtas URL sekimo pirmiau problema dingo, tačiau automatinio vertimo, taip pat sustoja, kuris yra ne tai, ką noriu.

Įdėti / forumuose Forumo kataloge parametras vBET nustatymus, ir aš po nurodymo pakeisti. Htaccess vBSEO vartotojai.

Ką aš trūksta?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai gali būti padaryta klaidinga konfigūracija. Atkreipkite dėmesį, kad Forumas katalogas parametras turėtų būti naudojami TIK tada, kai jūsų forume naudoja pakatalogį URL, kai ji yra reali pakatalogį (ne virtualus - kaip, pavyzdžiui, padarė vBSEO). Tai yra aiškiai nurodyta, kad parametro aprašymas.

Todėl įsitikinkite, kad turite šią teisę. Prašome išvalyti savo Forumas katalogas parametro ir patikrinkite padarė tai padės.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Mano forumas URL xxx.com / forumus, ir štai kodėl aš / forumai vBET parametrai Forumas kataloge.

Pašalinus šį nepadėjo. Nuėmus Forumo adresas, kai vertimas yra pasirinktas, tampa xxx.com / Cs / forums (CS kalbos), todėl neveikiančią nuorodą.

Štai mano Htaccess / forumai šakniniame kataloge.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš neteisingai suprato, kad tu prieš, nes šis aprašymas:
    URL pavyzdys xxx.com / index.php? Page = muzikos dabar tampa xxx.com / forumas / index.php? Page = muzikos ir socialinių tinklų svetainės dalis yra visiškai neveikia kaip vBulletin forumuose yra nukreipti į visus URL.
    Dabar aš suprantu. Tai visų Gerai - tik vBET nemokama versija nepalaiko išorinio turinio vertimas - verčia tik forume. URL: xxx.com / index.php puslapį = muzika yra ne forumas, todėl pertraukos. vBET nemokamą versiją paverčia tik forumo turinį. Nieko daugiau.

Visas vBET versija verčia turinį su vBulletin ne forume - jūs galite matyti mūsų forume. Žiūrėkite čia turinį:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    arba čia
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    ir žaisti su vertimu.

Jei aš vis dar nesupranta klausimo, prašome siųsti man tikslų URL puslapio, kuri leidžia klausimas.
    Jei aš suprantu teisingai - tada atsakymas yra: nemokamai vBET nepalaiko vertimas turinio ne forume, sumokėjo vienas palaiko su vBulletin variklis generuoja puslapius, esančius ne forume.

PS.
    Savo Htaccess taisyklės vBET netinkamoje vietoje - tas turi būti tik prieš vBSEO taisyklės - jokių kitų taisyklių turėtų būti tarp vBET ir vBSEO taisyklės.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Taip mano taisyklės yra prieš vBSEO taisykles.

Aš įsigyti komercinę versiją. Ar man reikia pašalinti nemokamą versiją ir įdiegti komercinę versiją?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - jei norite įdiegti komercinę versiją, tuomet pirmiausia turite išdiegti nemokamą versiją - tai pakankamai pašalinti Admin CP.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad. Htaccess taisyklės pasikeis.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Sveiki, aš įsigijo komercinę versiją, pašalinta nemokamą versiją ir įdiegti komercinių versija 3.x. Vertimo darbus, tačiau aš tiksliai tos pačios problemos, kaip su nemokama versija.

Aš turėjo išjungti URL sekimo kitaip URL tampa xxx.com / forumai / forumų, kai aš naršyti.

Be to, kita problema vis dar egzistuoja - įpylus URL taisykles prieš vBSEO taisyklės Htaccess, vBSEO Sitemap nuoroda neveikia. Gavau puslapis nerastas mano svetainės schemos URL. Panaikinant visas vBET taisykles taptų failo URL darbą vėl, bet tai tikrai ne išeitis.

Aš kažko trūksta?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Struktūra veikia perkelti vBET taisyklės tinkama vieta. Jūs galite tiesiog ne pūdymas instrukcijas - turite aiškiai aprašyta vBET taisyklės Prieš vbseo.php taisyklės ir jūs jį prieš Sitemap taisykles, o ne nurodymo. Taip pat galite būti tikri, kad jūs turite mokamą versiją taisykles - nemokamai iš jų turi skirtingas taisykles. Pašalinkite senas taisykles ir naujų tinkama vieta + pridėti forume katalogas pirmuosius 2 taisykles (kaip aprašyta instrukcijas). Jei jis vis dar neveikia - prašome siųsti visą pasikeitė htaccess failo turinį.

Apie / forumai / forumai - ką jūs turite nustatyti Admin CP -> vBET -> Pagrindinis -> Forumas katalogas?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Ok ačiū. Aš išspręsta Sitemap atsilaiko nuorodą problema. Bet .. / forumas / forumų problema vis dar egzistuoja. Ir taip aš / Admin CP forumai -> vBET -> Pagrindinis -> Forumas katalogas. Nenustatant forumų šioje srityje vertimas net nebūtų dirbti - tai leistų ne esamą puslapį.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lie 2010 m.

Štai mano dabartinis Htaccess failą xxx.com / forumai šaknis.:

# Comment šią eilutę (pradžioje pridėti "#")
    # Išjungti mod_rewrite funkcijas.
    # Atkreipkite dėmesį: jūs vis dar reikia išjungti Hack
    # VBSEO valdymo pultas sustabdyti URL perrašo.
    RewriteEngine on

# Kai kurie serveriai reikalauja Rewritebase direktyvos
    # Įjungtas (pašalinti "#" pradžios suaktyvinti).
    # Atkreipkite dėmesį: kai įjungta, jums turi apimti kelias
    # Norėdami savo šaknis BB aplanke (ty RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / forums /

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \\ xxx \\. Ru $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumas / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Kaip matote, aš turėjo pašalinti
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    iš .htaccess, kad svetainės URL darbą. Yra tas, kas esu aš turėtų daryti? Neatsimenu aš skaityti bet kur, jūsų nurodymą, kad turiu ištrinti vBSEO taisyklių .htacess failą svetainės URL ir toliau dirbti. Tai varžtas iki mano vBSEO?
    Paskutinį kartą redagavo myandy99; 12-08-11 prie 00:51. Priežastis: Daugiau klausimų vBSEO ir struktūra katalogas

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •