Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Trouble ar aditional Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas konfigurāciju manā vietā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Default Trouble ar aditional Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas konfigurāciju manā vietā

Pēc nelielas testēšanas mūsu testēšanas spogulis domēnu, mēs uzstādīti uzreiz vbSEO & VBET produktu ieguves vietas.

Mums bija jautājums, kas attiecas raksturs "[" uz URL. Tas becomed kaut ko līdzīgu 20 #: (raksturs html kodu), un dažas saites, pārstāja darboties. Tā kā mēs neesam aktivizēt url tulkojumu vBet mēs uzskatām, ka, visticamāk, ir saistīts ar vBSEO pārkraušanu.

(Kāds ir pieredze šo anyway?)

Bet no otras puses, viņš ir tikai pieredzējis problēmas ar aditional Lietotāju grupas konfigurāciju. Liels daudzums lietotāju ir ieguvuši savu aditional UserGroup invalīdiem.

Es nevaru apgalvot tas ir saistīts ar VBET bet mums nav manipulēt citas config šajā laikā.

Jaunas UserGroup ievietošanas līdzeklis varētu ietekmēt šo?

Kā es varu reindex Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas konfigurāciju gadījumā, ja mūsu datu bāzē ir kļūdas?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    Lūdzu, iedodiet man url uz vietni ar šo url nepatikšanas, es to pārbaudīt.

Vai esat pārliecināts, ka esat konfigurējis vBET ar vBSEO labs? Jūs varat pārbaudīt visas konfigurācijas soļus atkal?

par Lietotāju saraksts - vBET ir sava Grupas - valodu grupas. vBET nav nekāda sakara ar VB vai citu grupu. Vai jūs varat aprakstīt labāk to, ko man vajadzētu darīt, lai chek to manā testa forumā?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikai saņemt atpakaļ no atvaļinājuma - vai jūs vēl joprojām nepieciešama palīdzība šeit?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Jā,
    www sexomercadobcn com

Mums ir spogulis, veicot pārbaudes
    www pulpoman com

Daudzi aditional Lietotāju saraksts ir kļuvuši deaktivizēt lietotājiem.
    id 15, 20, 28

grupas id ir samazinājušās 600-570 lietotājiem pieder.

Es esmu nosūtot admin lietotāja, ko MP.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums bija līdzīga problēma ar vBET4.x versiju, un mēs konstatējām, risinājums par to. Ja tas ir pašu jautājumu, tad tas būs atrisināt arī jūsu problēmu. Lūdzu, skatīt šeit un atmatā ātri noteikt. Uzgaidiet kādu laiku un redzēt, nav problēma joprojām pastāv, - lūdzu, apstipriniet to darīja palīdzēt

Quick noteikt šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9012

Tas tiks iekļauts nākamajā release.
    Pēdējo reizi vBET; 01-07-11 pie 01:31.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •