I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: Weird E-mail

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Weird E-mail

Një anëtar forum ankua në lidhje me këtë:

Një shembull nga një e-mail:
    Të nderuar Bart,
    rparmar ka vetëm iu përgjigj me një fije ju keni regjistruar me të drejtë - Limited FA Club - në forum Diskutime SLR Pentax Lens e PentaxForums.com. Nëse ju doni të postoni përgjigje, ju lutemi të hapur thread duke ndjekur lidhjen e mëposhtme. JU LUTEM MOS përgjigje për këtë e-mail.
    Kjo thread është vendosur në:
    Kufizuar FA Club - Page 32 - PentaxForums.com
    Këtu është mesazhi që ka qenë vetëm postuar:
    <!--FILLONI vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->
    Quote --- (origjinal është bërë nga brecklundin) ---
    Plus Unë jam detyruar të përdorin atë, sepse unë vetëm dërguar jashtë 35ltd për një 43ltd ... një kopje të përkryer të madhe të 35ltd dhe ende nuk mund të rezistojë joshja prej argjendi më shumë.
    --- End Quote ---
    <!--FUND vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->unë mund të lidhen me këtë! Unë tregtohen tim DA35 për një DA12-24, sepse ajo ishte më e rëndësishme për mua që të ketë këto fokale gjatesite e mbuluar. Por unë kam mbajtur FA43. Edhe pse kjo është më praktike se DA35 unë të gjeni atë e mbush një të veçantë të ngrohtë.
    Kjo nuk mund të jetë shembulli më i mirë teknike e lente në përdorim, sidomos me pas përpunimit, por I like it. (Dhe kështu ka balerin.) FA43 godet përsëri ku FA77 do të kishte qenë shumë afër një kulture.
    Angie Smalis vallet Fields Asgjë
    Image: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis vallet Fushat Asgjë në Flickr - Photo Sharing!)
    Nuk mund të jetë përgjigje të tjera, por ju nuk do të njoftoheni më deri sa të vizitoni forumin përsëri.
    Të gjithë, të mirë
    PentaxForums.com

Jo të gjithë e-mail duket kështu.
    fi një për një post by Eaglerapids nuk e tregojnë këtë.
    Një për një post by pcarfan bëri si.
    Ndoshta rparmar dhe pcarfan nuk ka përcaktuar ende gjuhën e tyre?
    As nuk I.
    A është kjo për shkak se jo të gjithë kanë vendosur tyre gjuhësore? Nëse është kështu, a ka një pyetje MySQL që unë mund të përdorni për të vendosur gjuhën e të gjithëve në anglisht?

Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për shënim. Ne tashmë ka filluar punën për të hequr komente vBET nga email, por e vënë atë përsëri për shkak të prioriteteve të tjera. Ne do të kthehen në këtë detyrë të sigurojë që komentet vBET nuk janë të përfshira në email.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Po unë mund të konfirmojë këtë si. Faleminderit për marrjen e kujdeset për këtë shumë vBET.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Thanks! Shpresojmë upgrade në versionin bugfix (Unë jam duke supozuar 3.3.0) do të jetë relativisht pa dhimbje!

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    11

Kam marrë 800 email këtë mëngjes të gjitha me

Username : <!--FILLONI vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->Paregjistruara<!--FUND vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->
    Classname: vB_Database
    MySQL Version

dhe unë vetëm ka marrë një tjetër 75-mail si kjo.

Unë e di që ju shpjeguar më parë, por unë nuk e kuptoj pse kjo po ndodh.

Plus jam marrë njoftime masive ngarkesën në server nga serveri im dedikuar.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Thanks! Shpresojmë upgrade në versionin bugfix (Unë jam duke supozuar 3.3.0) do të jetë relativisht pa dhimbje!
    Si gjithmonë update do të jenë të parëndësishme - vetëm të ngarkoni fotografi dhe produkteve të importit dosjen

Gjithashtu 3.3.0 do të jetë jo vetëm fiksimin bug, por edhe shumë përmirësime të performancës do të përfshihen.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga chick View Post
    Kam marrë 800 email këtë mëngjes të gjitha me

Username : <!--FILLONI vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->Paregjistruara<!--FUND vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->
    Classname: vB_Database
    MySQL Version

dhe unë vetëm ka marrë një tjetër 75-mail si kjo.

Unë e di që ju shpjeguar më parë, por unë nuk e kuptoj pse kjo po ndodh.

Plus jam marrë njoftime masive ngarkesën në server nga serveri im dedikuar.
    Cila është përmbajtja e këtyre mail?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    80

Unë shpresoj se kjo është e fiksuar së shpejti

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Zgjidhet Do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Mail janë përditësuar në grep nivel të ulët, kështu që duhet të punojë për mesazhe të gjitha llojet oe, por është testuar vetëm në abonim për temat.

Në rast se ndonjë tjetër mendon se me ndodh mail ju lutem të shkruani vetëm këtu: # post2756 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

PS.
    Unë mendoj se unë duhet të appologise se tooks soo kohë - ajo ishte me të vërtetë i parëndësishëm për të korrigjuar. Çështja ishte se hera e parë kur unë isha duke kërkuar për postë elektronike grepa kam gjetur atë që unë e nevojshme, por testuar atë në mënyrë të gabuar atë që mban me pastaj. Na vjen keq - dhe shpresoj se nuk ishte unconvinient të tillë - tani ajo do të zhduket

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •