Një shembull nga një e-mail:
Të nderuar Bart,
rparmar ka vetëm iu përgjigj me një fije ju keni regjistruar me të drejtë - Limited FA Club - në forum Diskutime SLR Pentax Lens e PentaxForums.com. Nëse ju doni të postoni përgjigje, ju lutemi të hapur thread duke ndjekur lidhjen e mëposhtme. JU LUTEM MOS përgjigje për këtë e-mail.
Kjo thread është vendosur në:
Kufizuar FA Club - Page 32 - PentaxForums.com
Këtu është mesazhi që ka qenë vetëm postuar:
<!--FILLONI vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->
Quote --- (origjinal është bërë nga brecklundin) ---
Plus Unë jam detyruar të përdorin atë, sepse unë vetëm dërguar jashtë 35ltd për një 43ltd ... një kopje të përkryer të madhe të 35ltd dhe ende nuk mund të rezistojë joshja prej argjendi më shumë.
--- End Quote ---
<!--FUND vBET NUK PËRKTHYER ZONËN-->unë mund të lidhen me këtë! Unë tregtohen tim DA35 për një DA12-24, sepse ajo ishte më e rëndësishme për mua që të ketë këto fokale gjatesite e mbuluar. Por unë kam mbajtur FA43. Edhe pse kjo është më praktike se DA35 unë të gjeni atë e mbush një të veçantë të ngrohtë.
Kjo nuk mund të jetë shembulli më i mirë teknike e lente në përdorim, sidomos me pas përpunimit, por I like it. (Dhe kështu ka balerin.) FA43 godet përsëri ku FA77 do të kishte qenë shumë afër një kulture.
Angie Smalis vallet Fields Asgjë
Image:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis vallet Fushat Asgjë në Flickr - Photo Sharing!)
Nuk mund të jetë përgjigje të tjera, por ju nuk do të njoftoheni më deri sa të vizitoni forumin përsëri.
Të gjithë, të mirë
PentaxForums.com
Jo të gjithë e-mail duket kështu.
fi një për një post by Eaglerapids nuk e tregojnë këtë.
Një për një post by pcarfan bëri si.
Ndoshta rparmar dhe pcarfan nuk ka përcaktuar ende gjuhën e tyre?
As nuk I.