مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : عجیب E - mail ها

کاربر ارشد

Default عجیب E - mail ها

عضو انجمن شکایت در مورد این :

یک مثال از پست الکترونیکی :
    عزیز بارت ،
    باشگاه محدود FA -- -- در PENTAX SLR انجمن لنز PentaxForums.com rparmar به تازگی به موضوع شما به عنوان عضو هستید پاسخ. اگر شما می خواهید به ارسال پاسخ ، لطفا موضوع را پس از پیوند زیر باز کنید. لطفا پاسخ به این E - MAIL.
    این موضوع در واقع :
    FA محدود باشگاه -- صفحه 32 -- PentaxForums.com
    این پیام که به تازگی نوشته شده است :
    < !-- آغاز ساحه vbet نه ترجمه - >
    --- نقل قول (نوشته شده توسط brecklundin) ---
    به علاوه من به استفاده از آن مجبور شده چون من فقط حمل خاموش 35ltd برای 43ltd... یک کپی کاملا بزرگ 35ltd و هنوز هم من می توانم فریب از نقره بیشتر مقاومت نیست.
    --- پایان نقل قول ---
    <-! علم و تکنولوژی سیاسی END NOT ترجمه AREA -> من می توانم به آن مربوط! I DA35 من برای DA12-24 داد و ستد، به دلیل آن مهم تر بود برای من به کسانی که فاصله کانونی پوشیده شده است. اما من FA43 نگه داشته شود. هر چند که کمتر عملی از DA35 من آن را پر می کند یک طاقچه خاص است.
    این امر نه ممکن است بهترین مثال فنی لنز در استفاده ، به خصوص پس از پردازش ، اما من آن را می خواهم. (و رقصنده) FA43 اعتصاب دوباره که در آن FA77 می شده اند به بیش از حد نزدیک محصول است.
    انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز
    تصویر : http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز در فلیکر -- به اشتراک گذاری عکس!)
    همچنین ممکن است وجود داشته باشد ارسال پاسخ را ندارید دیگر ، اما شما اطلاعیه ها هر دریافت خواهید کرد تا به انجمن شما دیدار دوباره.
    بهترین ،
    PentaxForums.com

همه نگاه ایمیل مانند این.
    یکی برای پست توسط Eaglerapids فی آیا این نشان نمی دهد.
    یکی برای پست توسط pcarfan نیز هست.
    شاید rparmar و pcarfan زبان آنها را مشخص نکرده هنوز؟
    نه انجام I.
    آیا این دلیل هر کسی نمی تعیین کرده است زبان خود را؟ اگر چنین است ، پرس و جو خروجی زیر که من می توانم استفاده از زبان همه را به مجموعه ای به انگلیسی وجود دارد؟

با تشکر از شما

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

توجه داشته باشید. ما در حال حاضر شروع به کار به حذف نظرات فعال تصدی از ایمیل است ، اما آن را دوباره به دلیل اولویت های دیگر است. ما خواهد آمد به این کار برای اطمینان که نظرات فعال تصدی در ایمیل گنجانده نشده.

آره من نمی توانم این را به خوبی تایید. برای مراقبت از این بیش از حد فعال تصدی است.

کاربر ارشد

با تشکر از شما امیدوارم ارتقاء به نسخه bugfix (من فرض 3.3.0) خواهد بود نسبتا بدون درد!

عضو جدید

من 800 ایمیل امروز صبح همه با

نام کاربری: <-! START علم و تکنولوژی سیاسی نداشته است AREA -> ثبت نام <-! علم و تکنولوژی سیاسی END ترجمه نشده AREA ->
    Classname : vB_Database
    خروجی زیر نسخه

و من فقط یکی دیگر از 75 ایمیل های شبیه به این.

من می دانم که تو قبل از توضیح داد : اما من نمی فهمم که چرا این اتفاق می افتد.

به علاوه من گرفتن اعلامیه های عظیم بار سرور از سرور اختصاصی من.

Quote نوشته اصلی توسط moman View Post
    با تشکر از شما امیدوارم ارتقاء به نسخه bugfix (من فرض 3.3.0) خواهد بود نسبتا بدون درد!
    مثل همیشه به روز رسانی خواهد شد و بی اهمیت می شود -- فقط آپلود فایل ها و پرونده محصول و واردات

همچنین 3.3.0 خواهد بود نه تنها ثابت اشکال ، بلکه بسیاری از بهبود عملکرد را شامل شود.

Quote نوشته اصلی توسط chick View Post
    من 800 ایمیل امروز صبح همه با

نام کاربری: <-! START علم و تکنولوژی سیاسی نداشته است AREA -> ثبت نام <-! علم و تکنولوژی سیاسی END ترجمه نشده AREA ->
    Classname : vB_Database
    خروجی زیر نسخه

و من فقط یکی دیگر از 75 ایمیل های شبیه به این.

من می دانم که تو قبل از توضیح داد : اما من نمی فهمم که چرا این اتفاق می افتد.

به علاوه من گرفتن اعلامیه های عظیم بار سرور از سرور اختصاصی من.
    محتوای آن ایمیل چیست؟

در مورد بار سرور - می توانید تعیین کنید که چه چیزی باعث آن می شود؟ اطلاعات واقعی کافی نیست - می توان آن را با vBET مربوط نمی شود، و یا می تواند ناشی از ترافیک بیشتر است. بنابراین اگر شما تعیین می کنید که vBET گناهکار است لطفا باز کردن موضوع جدید و به ما جزئیات

من امیدوارم که این ثابت به زودی

حل آیا می شود در نسخه بعدی گنجانده شده است. ایمیلها در قلاب سطح پایین به روز شده ، بنابراین باید برای همه نوع ایمیل OE کار است ، اما فقط در اشتراک به موضوعات مورد آزمایش قرار شد.

در صورتی که اگر هر زبان دیگری فکر می کند با ایمیل این اتفاق می افتد لطفا فقط نوشتن در اینجا : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    من فکر می کنم من باید appologise که از آن tooks سو طولانی -- واقعا بی اهمیت بود برای اصلاح. این مسئله که اولین بار وقتی که من برای ایمیل قلاب که من پیدا کردم چیزی که نیاز داشتم به دنبال بود ، اما آن را در راه غلط چیزی است که مرا نگه می دارد و سپس آزمایش است. با عرض پوزش -- و امیدواریم که این unconvinient چنین نیست -- در حال حاضر آن را ناپدید می شوند

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •