یک مثال از پست الکترونیکی :
عزیز بارت ،
باشگاه محدود FA -- -- در PENTAX SLR انجمن لنز PentaxForums.com rparmar به تازگی به موضوع شما به عنوان عضو هستید پاسخ. اگر شما می خواهید به ارسال پاسخ ، لطفا موضوع را پس از پیوند زیر باز کنید. لطفا پاسخ به این E - MAIL.
این موضوع در واقع :
FA محدود باشگاه -- صفحه 32 -- PentaxForums.com
این پیام که به تازگی نوشته شده است :
< !-- آغاز ساحه vbet نه ترجمه - >
--- نقل قول (نوشته شده توسط brecklundin) ---
به علاوه من به استفاده از آن مجبور شده چون من فقط حمل خاموش 35ltd برای 43ltd... یک کپی کاملا بزرگ 35ltd و هنوز هم من می توانم فریب از نقره بیشتر مقاومت نیست.
--- پایان نقل قول ---
<-! علم و تکنولوژی سیاسی END NOT ترجمه AREA -> من می توانم به آن مربوط! I DA35 من برای DA12-24 داد و ستد، به دلیل آن مهم تر بود برای من به کسانی که فاصله کانونی پوشیده شده است. اما من FA43 نگه داشته شود. هر چند که کمتر عملی از DA35 من آن را پر می کند یک طاقچه خاص است.
این امر نه ممکن است بهترین مثال فنی لنز در استفاده ، به خصوص پس از پردازش ، اما من آن را می خواهم. (و رقصنده) FA43 اعتصاب دوباره که در آن FA77 می شده اند به بیش از حد نزدیک محصول است.
انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز
تصویر :
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز در فلیکر -- به اشتراک گذاری عکس!)
همچنین ممکن است وجود داشته باشد ارسال پاسخ را ندارید دیگر ، اما شما اطلاعیه ها هر دریافت خواهید کرد تا به انجمن شما دیدار دوباره.
بهترین ،
PentaxForums.com
همه نگاه ایمیل مانند این.
یکی برای پست توسط Eaglerapids فی آیا این نشان نمی دهد.
یکی برای پست توسط pcarfan نیز هست.
شاید rparmar و pcarfan زبان آنها را مشخص نکرده هنوز؟
نه انجام I.