Es saņemu \\ u200b \\ u200b manā izlases jautājumos viesiem pabeigtu reģistrācijas procesu. I googled to un šķiet, es neesmu viens. Visas vietām es klikšķināts rezultātus, izmantojot Vbet. Jebkuras idejas, kas izraisa šo \\ u200b \\ u200b lieta?
Es saņemu \\ u200b \\ u200b manā izlases jautājumos viesiem pabeigtu reģistrācijas procesu. I googled to un šķiet, es neesmu viens. Visas vietām es klikšķināts rezultātus, izmantojot Vbet. Jebkuras idejas, kas izraisa šo \\ u200b \\ u200b lieta?
Es domāju, ka tas ir vBET bug, tāpēc man ir nepieciešams, lai mēģinātu to savā pārbaudes forumā.
Vai jūs varat paskaidrot, kas man jādara, lai reproducētu uz manu testa forumā? (Lūdzu, - soli pa solim).
Jūs varat arī iedodiet man un URL uz jūsu vietni ar piemēru.
Paldies. Ja tā būs kļūda, es to pārvietotu bug sadaļu un mēģināt atrisināt savā pārbaudes forumā.
Hi.
Man ir tikai redzējis to notiek uz reģistrācijas lapu, lai to atkārtot jums vienkārši nepieciešams, lai sasniegtu "reģistrs" manā viesu ziņojumā jūs redzēsiet to blakus 'random jautājums ".
PHP Code:
www.xxxxx.com/
Pēdējo reizi norku; 05-10-11 pie 13:34.
Es pārbaudes kontu (test_user - varat to izdzēst), un man nebija paziņojums šajā jautājumā. Varbūt es varu veikt šo izlases ziņa par manu testa forumā? Kā to darīt?
Šķiet, ka notiek tikai vācu valodā. Manu atvainošanos, es, protams, ir norādījuši, ka out. Šeit ir piemērs:
Zufällige Frage: In welchem \\ u200b \\ u200bJahr haben dem Zweiten Weltkrieg 2 beginnen? (Deutschland Angriffe Polen)?
Pēdējo reizi norku; 14-03-11 pie 10:02.
ok bet es vēlētos sagatavot to pašu ziņu Pēc reģistrācijas uz mana testo forum - kā es varu darīt? kur AdminCP es varu darīt? visi informations būs nepieciešama. Paldies
Pēdējo reizi kamilkurczak; 14-03-11 pie 10:42.
Nevis izšķērdēt savu laiku es iemācīsies uzdot jautājumus tā, ka visa informācija ir tur sākumā. Atvainojiet Es lietoju VSA - Advanced Reģistrācija noteikt izlases jautājumiem.
ok, tāpēc es būs uzstādīt šo mod savā pārbaudes forumā, un testa to. Iespējams, mums ir nepieciešams, lai integrācija ar šo mod.
Labi. Izklausās labi.
joprojām strādā pie tā