Bok,
moje domene je 4 godine. I nikada nisu imali problema prije s Googleom.
Moram reći da sam imao puno URL-indeksiranih u prijevodu jezika. Više od vbet forum i druge vidio sam.
Zadnji uredio pepito69; 05-03-11 na 11:10.
Ja deinstaliran vbet mod, će izbrisati svako pravilo relationed na vbet, čekati 4 dana i to ponovno od nule.
Ja sam ne siguran ako to je idući u pomoć, tako da svaki put vidite neke
se dogodilo ti si pravedan idući u deinstalirati, i početi ispočetka?
Google izgleda da ima ozbiljnih problema s drugima, uzimajući prije
ništa, i svaki put nešto se čini dobro, onda
Google deponiji sve nad vama, Google ljepušan velik dio upravlja našim destinty,
i Google nije poznato da igraju fer bilo ... google prilično
mnogo kontrole interneta, ono što se događa na intenet, i
ono što oni žele vidjeti dogoditi na internetu, ali ja nisam stručnjak,
ali čujem iste priče ... OLE imam vruće web stranice, sada sve
nagli Google ne pokazuje mi ljubav više ... i domena
koji su zvijezde i dobivanje prometa, ispasti da se vrlo malo ...
Moja domena je vrlo, vrlo nova ... to je bio dolje kao što je 2 dana, a ja sam izgubio
oko 70 veze, ja sam ne siguran ako to je već dolaze, ili
sam izgubiti one veze jer sam bio dolje za 2 dana, a
s moje stranice se tako novo, zašto mi se brzo veze anyway?
Google je čudno, ali oni nisu ovdje da vam pomoći, oni
su ovdje kako bi novac, te se pomoć prvi ....
a ponekad, čak i najmanji promjenu web-mjesta možete izvaditi .... jer većinu nas
ne znam kako sustav funkcionira, onda bi manje web promijeniti, a zatim ćemo početi
gubitka tona prometa, a naša prva misao je kriv Google.
Zadnji uredio dsimms; 05-03-11 na 18:51.
ja ću vam reći u nekoliko tjedana, imam previše vremena ... hvala svejedno.
Postoji mogućnost da se moja greška, ja sam to otkriti.
Kao što sam spomenuo prije moje stranice je vrlo nova. to je vrhunac oko
1400 veza u samo oko dva tjedna onda prestao. Nisam siguran
što se događa sada, čini se da je gubitak kao 20-50 linkova po
dan danas, tako da nisam siguran što je to u krivu, nadamo se da nije
vbet, ali tko zna u ovom trenutku. Ja sam invalida mod koji ima
je se sumnja da je crni šešir, pa se nadam da je to problem,
sada kada sam s invaliditetom mod to napraviti dan nekoliko dana / tjedana
Da biste saznali ako je moj linkove zaustavljanje pada i početi raste opet, ali
onda opet to može biti ništa at svi, ali pješčanik, ili google ples ....
ali s slučaju 4 godine starom mjestu, da ne bi trebali biti sandboxed.
Kako ćete znati da je samo vbet linkovi se uklanjaju?
Jednostavno, samo upišite u Google pretraživanje stranice:www.yourdomain.com / Forum / ITKako ćete znati da je samo vbet linkovi se uklanjaju?
Promjene u broju linkova indeksiran od strane Google je zbog vjerojatno drugačije Googleovim poslužiteljima, nisu indeksiranje isti broj URL-a, a tu su i više od 50 poslužitelja.
sve vas učiniti:
site:www.yourdomain.com
ga povezuje na jednu google poslužitelj.
Molimo obavijestite nas gdje u Alatima za webmastere je napisano da Google ne voli prevedeno stranica? ... Također ovdje sadržaj nije automatski - prijevod je automatski - sadržaj je autentičan iz vrlo niti napisao svoju vrlo korisnicima.
Google nije protiv prevedena kontekst - dokaz je puno foruma korištenja vBET i biti indeksirana. Možete jednostavno provjeriti to u primjeru na našim stranicama. Ako je Google bio protiv tada ne bismo biti indeksirani. Čak i ovo je vrlo nit koja je nova je već indeksirane u drugim jezicima (Provjerio sam za poljski), što se lako dokaze da je Google indeksiranje je prevedeno stranica.
Dakle, to je vaš problem nije opće jedan.
U ovom trenutku vBET ne radi na vašem forumu - pa nismo u mogućnosti raditi na vaše pitanje, niti vam bilo koji drugi savjet da se - molim uključite vBET. Što god bio razlog Vašeg pitanja, isključivanjem vBET ste napravili je trajna. Nikada nećete imati indeksirane prevedene stranica, ako nećete imati prevedene stranice na vaš forum. Kao što sam napisao - ne znamo sad što je razlog. Moglo bi se čak i nešto privremeno na Google strani što bi se moglo vratiti kao što je to bez ikakvih promjena. Možda ... Sada to nije problem više - sada nemate vBET pa u ovom trenutku to je normalna stvar da nemate indeksirane prevedene stranice - jer sada nemate prevedenih stranica. Molimo vas prvo skretanje na vBET.
Ja sam provjera niti od početka je žao je fomething je već napisana. Provjerio sam robots.txt i ja tamo vidio wird sadržaja kao što su:
Disallow: / foruma / PT / * modu
Kao što ja znam robots.txt ne podržavaju zamjenske znakove kao što su * - to može biti dio problema. Ne smije, jer bi trebao reći da je veza s početka točan URL: / Foruma / PT / * modu ne bi trebao biti indeksirana, ali možda se nešto ne promijeni u Google robote, a sada ih ne unosite bilo kakve veze s početkom od: / Foruma / PT / (U primjeru, jer * znakovi nisu dopušteni i URL čitanje zaustavlja se na taj znak ti daje ne smije za indeksiranje sve prevedene stranice). To bi se neke objašnjenje svoju situaciju jer vidim pravila kao da je za sve jezike.
Još jednom se ne bi trebao biti razlog ovdje, ali drugi način ne biste trebali koristiti * znakove u zabraniti pravila, pa možda ima nešto zajedničko sa svojim pitanjem. Uklonite / komentar tih pravila.
Također provjerite što Webmaster Tools vam je priča o vezi koja je blokiran robots.txt. Naravno, sada - jer ste isključili vBET - možemo imati pogrešne Webmaster Tools analizirati, jer prevedene veze ne postoji više na forumu. Dakle, još jednom - prvi uključite vBET, nakon toga u ovom trenutku moramo čekati, jer webmaster alati ne pokazuju stvarni podaci - povijesni (i nikada ne zna kada je obnovljeno). Dakle, prvo skretanje vBET. Zatim ako u 2 tjedna ništa ne mijenja ćemo istražiti više. Bilo bi lakše ako vBET će biti cijelo vrijeme uključen, sada ćemo imati dodatni stvar - Google vrijeme reakcije ...
Zadnji uredio vBET; 06-03-11 na 22:56.
robots.txt još uvijek nije pojednostavljeno i to je potencijalni problem za kavu. A ako ste pročitali moj prethodni post ovdje ćete vidjeti potencijal objašnjenje zašto se samo prevesti stranice nije indeksirana zbog robots.txt - potencijal - definitivno ne mogu reći da je to pitanje za kavu, ali također ne bi trebali definitivno reći da je ne, posebno da ste tamo ilegalno izjave.