View Full Version: vBET un vbseo ar 4 vBulletin
Sveiki, es esmu vbseo lietotājam VB4 forumā. Vai ir vienkāršs, viegls veids, kā instalēt vBET uz manu forumu, bez hurting SEO manā forumā? Es mēģināju VBET reizi pirms uz vB3 forumā, un Google Webmaster Tools ziņoja daudz jautājumu sakarā ar daudzkārtējiem URL pašā lapā. Man patiktu, ir šo funkcionalitāti, neietekmējot SEO.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka samaksātā versiju ir lielisku funkcionalitāti - tas pārrēķina URL. Tātad jūsu SEO būs drošībā ar 4.x vBET:)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka samaksātā versiju ir lielisku funkcionalitāti - tas pārrēķina URL. Tātad jūsu SEO būs drošībā ar 4.x vBET:)
Vai man ir nepieciešams darīt kaut ko īpašu ar pārrakstīt noteikumiem, vai arī es vienkārši instalēt komerciālo versiju un tas strādā ar vBSEO (jaunākā versija) uzreiz, bez jebkādas tweaks?
Jums pievienot vBET noteikumi - jau sagatavota - ļoti viegli:)
Vai vBulletin forums, un vbet tulkošanas pieprasa atsevišķu pirkumu?
Vai vBulletin forums, un vbet tulkošanas pieprasa atsevišķu pirkumu?
vBET dod jums tulkojumus. Kad jūs pērkat vBET tad tulkojumus vBulletin ir atļauts - jums nav jāmaksā par šo papildus. Protams, jums ir jābūt vBulletin pirmkārt, lai varētu izmantot vBET.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):