PDA

View Full Version: Atrisinātas Ne tulkošanu jebko, bet angļu valodā?

widotcom
04-06-10, 16:35
Darbojas lieliski, tulkojot no angļu uz kaut ko citu ... Tomēr, ja es dotos uz / forum / es /********** un tad pēc spāņu valodā, tas nav pārvērst post atpakaļ uz angļu (vai jebkurā citā valodā).

Esmu komplekts:

Rādīt sākotnējo tekstu lietotāju: Pievienoja Javascript

un arī mēģināja citas iespējas, bet neviens, šķiet, darbojas. Es esmu pārliecināts, ka tas ir kaut kas dumjš es daru ....

Arī es neesmu redzēt tulkotas URL, bet es esmu labi ar, ka tagad. (Izmantojot vBSEO)

kamilkurczak
04-06-10, 22:16
hello,

pirmkārt, (par savu otro jautājumu) - Links, kas ir tulkots, jums ir nepieciešams mainīt divus failus:
1. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_createurl.php
2. FORUM_ROOT / includes / functions_vbseo_url.php
pilnu instrukciju jums ir do-ne-upload mapes (readme) - Daļa vBSEO integrāciju (Integrācija ar citiem mods)

Tagad par galveno jautājumu (tulkojot): go to-> AdminCP-> vBET-> google
Es iesaku nosakot uzticību google Kad uzticības cienīgs Google valodas noteikšanas
Jūs varat iestatīt ticamības līmeni - es ierosinu noteikt 0,1 (10%) Google valodas noteikšanas Confidence
Pēc noklusējuma, ja tas ir 0,1 - tādēļ, ja Google ir vismaz 10% pārliecināts par ziņu valodu, tad vBET gads iezīmēs jaunu ziņu par lang BBCode automātiski. Ja Google nebūs tik tiešām - Ziņa paliek kā tas ir un admin var atjaunināt manuāli, ja tas ir nepieciešams.

nepieciešams, jums vajadzēs manuāli rediģēt esošos amatus. Jums ir izmantot esošos teksta [lang =] tagus.
viss ir aprakstīts šeit:

widotcom
05-06-10, 00:03
Tulkošana jautājums: man to, ja es gribu post in spanish, es varu būt jebkurā valodā, ieskaitot noklusējuma, bet ir likts [lang = es] BBCode ap manu pastu, tad, pareizi? Un tad sistēma automātiski tulkot, lai neatkarīgi no valodas (kad es pievienot lang BBCode)?

ETA: Neatbildētie vienu soli uz vbSEO instrukcijas ... tas viss darbojas tagad .. PALDIES ******

Viens neliels lieta, un es esmu jautājums, ja tas ir labi .. meklē pavedienu tagad .. Nosaukums ir:

Realmente bueno nueva característica .

URL ietver akcentētas i ... ir tas, ka labi google utt?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/

kamilkurczak
07-06-10, 15:25
hello,

tas nav ok (caracter% C3% ADstica)

Pleae pārliecinieties, ka jūs veicāt visas nepieciešamās konfigurācijas vBulletin (un vBSEO, ja jums ir), kas aprakstīta readme.html in instalācijas paketi. Ja jums nav, tad jums var būt problēmas ar dažu valodu rakstzīmes.

tulkošanas problēma: ja iestatāt "Trust Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs" jaunas amata vietas tiks automātiski iekļauti lang bbcode, bet jums ir sakravāt vecās ziņas šajā tag.
Ja jūs rakstīt forumā dzimtajā valodā tas teksts nav iepakoti tag.

kamilkurczak
10-06-10, 09:35
oh, man žēl ..

Tas nav jautājums. Mēģiniet pārbaudīt šo saiti citā pārlūkā (Opera, Firefox),
būtu jātulko pareizi.
Šis ir pārlūkprogrammas problēma. Google pārmeklē šo saiti pareizi (ar burtu).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1