PDA

View Full Version: Atrisinātas vBET darbojas tikai tad, kad CSS ir saglabāts kā fails

StarBuG
02-04-10, 14:03
Sveiki

Kad pāriešu no uzglabāšanas CSS kā faili ir datu bāze,
tad neviens stils tiek izmantots, skatoties tulkots forums

StarBuG

meto
02-04-10, 14:53
Mine problēma ir otrādi ...

vBET
02-04-10, 22:22
Sveiki

StarBuG

Vai jūs, lūdzu, iedodiet man URL uz lapu, kur es varu redzēt to (var būt testa gadījumā). Ja tā ir problēma, tad lūdzu, mainiet iestatījumu sadalīti vienu, radīt sadalīti lapas (nelielas vienu), ielieciet iestatījumus atpakaļ, lai jūsu forums būs labi un nosūtiet mums HTML izejas no šīs šķelto lapas. Iespējams, tas būs pietiekami, lai diagnosticētu, kas notiks:)

badawidollah
05-04-10, 03:26
Sveiki

StarBuG

i am izmantojot CSS, failus datubāzei pārāk
mans forums darbojas labi.

** Do u nozīmē filecache?

vBET
12-04-10, 21:57
Nav atbildes - pieņemts, ka problēma ir atrisināta. Lūdzu, dariet mums zināmu, ja tā nav - mēs atkārtoti ķerties pie šīs kļūdas ziņojumu.

Tarrasque
21-10-11, 00:45
Hi,

Man tāda pati problēma too!
Kad iespējota "Izmantot pilnu faila kešatmiņas par viesiem" vBET un "Veikalā CSS Stylesheets kā faili" vBulletin.
pēc tam, ja atjaunināt stilu izraisīs CSS faila nosaukumu mainīt un noņemt veco CSS failu, vBulletin,
bet cache vBET joprojām izmanto veco CSS failu, lai mājas lapā stils būs pārtraukums!

Atvainojiet par manu sliktu angļu valodā.

vBET
21-10-11, 02:50
Lūdzu, atveriet jaunu tēmu par jūsu jautājumu un vienkārši kopēt jūsu ziņojumu. Šis pavediens ir StarBug (autors). Drīzumā - vienkārši ierakstīt Viesu kešatmiņu pēc CSS stilu vai pārliecinieties, ka vecā stila fails joprojām pastāv. Ja jums nepieciešama papildu palīdzība - Lūdzu, atveriet savu pavedienu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1