PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBET funguje pouze, pokud je uložen jako CSS soubor

StarBuG
02-04-10, 14:03
Ahoj

Když jsem se přejít z ukládání CSS jako soubory do databáze,
pak žádný styl se používá při prohlížení přeložené forum

Kosmik

meto
02-04-10, 14:53
Mine problémem je naopak ...

vBET
02-04-10, 22:22
Ahoj

Kosmik

Můžete mi, prosím dejte mi URL na stránku, kde můžu vidět (může být testovací instance). Pokud je problém, pak prosím, změňte nastavení na rozbité jedno, vytvářet zlomené strana (asi malá), upravené nastavení zpět, takže fórum bude v pořádku a pošlete nám HTML výstup z této rozbité stránky. Pravděpodobně to bude stačit k diagnóze, co se stane:)

badawidollah
05-04-10, 03:26
Ahoj

Kosmik

Já používám CSS souborů do databáze příliš
My forum běží dobře.

** U to znamená pro filecache?

vBET
12-04-10, 21:57
Žádná reakce - předpokládá se, že problém je vyřešen. Prosím, dejte nám vědět, pokud není - budeme znovu otevřít tento bug report.

Tarrasque
21-10-11, 00:45
Dobrý den,

Mám stejný problém příliš!!
Když se v vBET a "CSS styly jako soubory úložiště" povolen "Použití plné souboru Cache pro hosty" v vBulletin.
Pak -li aktualizaci stylu způsobí CSS souboru změnit a odstranit starý soubor CSS vBulletin,
Ale cache vBET stále využívají starý soubor CSS, takže dojde k přerušení styl stránky!!

Omlouváme se za moje špatná angličtina.

vBET
21-10-11, 02:50
Otevřete prosím nové vlákno pro váš problém a jen kopírovat vaši zprávu. Toto vlákno je pro StarBug (autor). Krátce - vyprázdnění Cache host po CSS styl nebo ujistěte se, že starý styl soubor stále existuje. Pokud potřebujete další pomoc - otevřete vlastní vlákno:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1