Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBET funguje pouze, pokud je uložen jako CSS soubor
Ahoj
Když jsem se přejít z ukládání CSS jako soubory do databáze,
pak žádný styl se používá při prohlížení přeložené forum
Kosmik
Mine problémem je naopak ...
Ahoj
Kosmik
Můžete mi, prosím dejte mi URL na stránku, kde můžu vidět (může být testovací instance). Pokud je problém, pak prosím, změňte nastavení na rozbité jedno, vytvářet zlomené strana (asi malá), upravené nastavení zpět, takže fórum bude v pořádku a pošlete nám HTML výstup z této rozbité stránky. Pravděpodobně to bude stačit k diagnóze, co se stane:)
badawidollah
05-04-10, 03:26
Ahoj
Kosmik
Já používám CSS souborů do databáze příliš
My forum běží dobře.
** U to znamená pro filecache?
Žádná reakce - předpokládá se, že problém je vyřešen. Prosím, dejte nám vědět, pokud není - budeme znovu otevřít tento bug report.
Dobrý den,
Mám stejný problém příliš!!
Když se v vBET a "CSS styly jako soubory úložiště" povolen "Použití plné souboru Cache pro hosty" v vBulletin.
Pak -li aktualizaci stylu způsobí CSS souboru změnit a odstranit starý soubor CSS vBulletin,
Ale cache vBET stále využívají starý soubor CSS, takže dojde k přerušení styl stránky!!
Omlouváme se za moje špatná angličtina.
Otevřete prosím nové vlákno pro váš problém a jen kopírovat vaši zprávu. Toto vlákno je pro StarBug (autor). Krátce - vyprázdnění Cache host po CSS styl nebo ujistěte se, že starý styl soubor stále existuje. Pokud potřebujete další pomoc - otevřete vlastní vlákno:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):