View Full Version: nosaukumu kā "jaunākās ziņas"
Man ir holandietis, kurš uzrakstīja manu forumu ar savu sākotnējo valodu, un tas viss izskatās ok, izņemot "jaunāko post" arguments ir šāds: jaunatnes koledžā netālu no Bad Tolz un skolas bērni (http://scuo.la/news-annunci/4109-il-collegio-dei-giovani-nei-pressi-di-bad-tolz-e-la-scuola-dei-bambini.html#post30446), bet "jaunāko ziņu" titoletto ir rakstīts šādi: vecā [langtitle = nl] Het internaat de buurt van en voor jongeren Bad Tolz schoolgaande... kā es varu salabot? Paldies
vBET ir īpašas kodu, lai atrastu šādas situācijas un labot to forumu pēdējo post.
Lūdzu, pastāstiet, kur tieši tas šķiet? Vai pat sniegt ekrāna nošauti, ja vēlaties. Labais tagad es nevaru to apskatīt jūsu forumu. Varbūt rakstīt atbildi uz šo pavedienu un nosūtīt pievienot screen-shot parāda, kur šis jautājums parādās.
Šeit ir problēma, es izcelti ar dzeltenu: http://img101.imageshack.us/img101/6830/senzatitolo1ub.jpg
Tagad ir skaidrs:) Tas nav parsēt, jo vBET nav integrēta ar šo stats mod (ko lieto rezultātu Ajax). Tāpēc tās rezultāti netiek tulkoti vispār - pat uz tulkoto lapu. Tā kā rezultāti tiek pieņemti ar Aja pēc lapas, ir sagatavota un tulkota.
Tas nav vBET bug - tas ir integrācijas jautājums. vBET var tikt integrēta ar mods, ņemot rezultātus, Ajax, un to var pārvērst šādas rezultātus, ja mod ir, izmantojot āķi xml_print_output. Lūdzu, skatiet šeit informāciju:
Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā brīdī, ja jums izdodas ar integrāciju šo'...' jautājums joprojām paliek. Rezultāti tiks tulkots, ja tā tiks integrēta, bet virsrakstus ar grieztu slēgšanas langtitle bbcode nebūs. Ne vBET 3.x in 4.x mums ir risinājums par to. vBET 3.x būs tāds nākamo izlaišanas.
Ja jums nav nekādu PHP zināšanas, tad tas būtu vislabāk jautāt autoram īpašu mod palīdzību.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):