View Full Version: Atrisinātas Server Load
Mans serveris slodze ir 0,50 visu dienu ar šo mod invalīdiem.
Ar to iespējots slodze ir 5,00-10,00.
Tas ir pārāk liels, man ir folowed visi sniegumu info šeit, bet tomēr tas ir augsts.
Būs slodze pāriet pēc visā forumā ir kešatmiņā, ti, tas ir slodze, ko rada no rakstīšanas uz MySQL?
Vai tas ir kaut kas cits. Paldies.
Sveiki
Es uzskatu, ka Jūs atradīsiet dažas atbilde uz jūsu jautājumu šeit:
Šeit Jūs atradīsiet arī atbildes par augstu servera slodzes:
Un šeit ir arī vairāk par servera slodzes:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/284-vbet-loads.html
Svarīga lieta, par servera slodzes:
- To, kas ir augstums, un to, kas ir zems atkarīgs cik daudz CPU jums ir
- Ja jūsu lapas rādīts pieņemamā laikā, tad jums nav nekādu jautājumu - neatkarīgi no jūsu Server Load ir
Arī mums vēl ir daudz ideju, kā padarīt citu darbību attīstību, tādēļ katrs variants būs vēl ātrāk:)
Lūdzu, dariet mums zināmu, ja nesniedz atbildi uz jūsu jautājumu.
Esmu izlasījis visus šos pavedienus, kā jau teicu, arī sakot slodze ir labi, jo summas CPS ir labi, bet auksti fakti ir mana slodze bez ir 0,50, mana slodze ar ir 5,0-10,0.
10x līdz 20x servera slodze, kas ir BIG.
Kas izraisa slodze, tas ir lasīšanas vai rakstīšanas uz mysql vai abiem, vai kaut kas cits?
vBET gada nav tulkots vietā piebilst tikai karogi. Tātad jums ir lielāka slodze, jo jums ir papildu trafiku uz tulkoto lapu. Ja jūs vēlaties pārbaudīt, cik lielu ietekmi uz tā ir cache, tad, lūdzu, vienkārši izslēdziet to un pārbaudiet, kā jūsu servera slodzes izmaiņām. Ņemiet vērā, ka tulkoto lapu radīs daudz lēnāk.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):