View Full Version: Rokasgrāmata tulkojumi: kā rediģēt/tulkot tekstu, kas nav iekšpusē ķermeņa lapu?
Hi guys
Rediģēt/tulkot tekstu manuāli, pieļaujot izvēlēties un noklikšķinot uz pogas Rediģēt iekšpusē ķermeņa lapā
Bet kā lai rediģētu tekstu, kas nav iekšpusē ķermeņa lapas url nosaukumu, aprakstu, atslēgvārdi, piemēram, uc?
Ja nepieciešams, mēs var rediģēt tieši phpmyadmin, vienkārši dodiet mums zināt kurā tabulā un kā
Uz šo brīdi rokasgrāmata tulkojumi atbalsta lapā redzamo tekstu. Mēs pievienot vairāk līdzekļu par to nākotnē:)
Ja vēlaties to rediģēt, izmantojot datu bāzi, tad jums ir to tabulu, kuru nosaukums sākas ar vbenterprisetranslator_cache_
Pēc tam jums ir tabulas nosaukumu valodas kods (uz kuru tas tiek tulkots). katram langiage ir 3 galdi, piemēram:
vbenterprisetranslator_cache_pl
vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
vbenterprisetranslator_cache_short_pl
Tulkojumi tiek sadalīti tur saskaņā ar sākotnējā teksta garumu.
Labas ziņas guys, man jau ir triks, lai rediģēt/tulkot lapas nosaukumu, meta apraksts, meta atslēgvārdi
triks ir ļoti vienkārša, vienkārši pievienot/dublikātu lapas nosaukumu, meta apraksts, meta atslēgvārdiem, jebkurā ķermeņa lapu pārāk, tāpēc mēs varētu manuāli rediģēt
piemēram, vienkārši pievienojiet zem kodu showthread veidnē pirms beigu ķermeņa koda </body>
< ja nosacījums = "$ _ REQUEST ['valoda'] un is_member_of ($bbuserinfo, 6)" >
$pavediens [nosaukums] < ja nosacījums = "$ pagenumber > 1" >-< frāzi 1 "$ pagenumber" = >$ vbphrase [page_x] </phrase> </if>-$vboptions [bbtitle]
<br>
< ja nosacījums = "$ pagenumber > 1" >< frāzi 1 "$ pagenumber" = >$ vbphrase [page_x] </phrase>-</if> $threadinfo [nosaukums] $foruminfo [title_clean]
<br>
$threadinfo [nosaukums] $vboptions [atslēgvārdi]
<br>
</ Ja>
un jūs jau varat rediģēt/rokasgrāmata tulkot pavedienu nosaukums, meta apraksts, meta atslēgvārdiem, jūsu lapas apakšā
tas ir tas, es vēlos dalīties
bet es joprojām nevaru rediģēt/mainīt url, url joprojām nav tulkots, izmantojot vbseo.
Vbseo mainīgais izsaucēja pašreizējās lapas url veidni ir $ _ Server [VBSEO_URI] (jau meklē šo mainīgo pirms (www.vbseo.com/f2/what-code-current-page-url-so-user-can-copy-paste-url-share-54566/) vbseo.com)
Es mēģināju pievienot šo kā iepriekš triks:
$ _ SERVER [VBSEO_URI]
<br>
vai
http://domain.com/$_SERVER[VBSEO_URI]
<br>
vai
http://domain.com/es$_SERVER[VBSEO_URI]
<br>
mainīgais strādā rāda pašreizējo vbseo lapas url, un var rediģēt manuāli, to un to saglabāt,
bet pavedienu url adrešu joslā joprojām nav mainījusies jau mēģināja pārlādēt lapu vai tulkoto url atvēršana ķermeņa, bet joprojām novirzīt atpakaļ uz sākotnējā vietrāža url
Ja jums ir ieteikumi, kā padarīt tulkots vai mainīt url, sniedziet pavediens, lai tas ideāli
Marcin Kalak
04-10-12, 19:27
Tulkojumi URL jūs nedarbojas, ka veidā, jo URL iet papildu pārvērtības, kas nav ņemti vērā parastu tekstu un pārmaiņas, kas nāk kā parastu tekstu nevar atrast kešatmiņā.
Mēs strādājam, par ko jūs uzlabošanu. Lūdzu, esiet pacietīgi. Mēs nevaram aprakstīt to, kā ātri noteikt - cita starpā tāpēc, ka tas ir vēl tikai veidojas.
Paldies par jūsu ieteikumiem, mēs būtu ieguvēji.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):