View Full Version: 4.1.10. versija vBulletin
Es domāju par šo mod, bet tikai gribētu zināt šādu
1. Ir misija, lai instalētu ir bijusi zināma pieredze instalēt mods, bet es tiešām nepatīk, kam manuāli rediģēt kodu.
2. Jūs minējāt, bez tulkošanas pakalpojumi ir robežas, kā tas darbojas?
3. Kādas izmaksas būtu mēs apskatot ar maksas tulkošanas pakalpojumus?
4. Vai tas darbosies uz mana ādas no PurevB.com
Es domāju, ka tas viss pagaidām;)
r.dziadusz
21-03-12, 19:32
Sveiki
1) Mums ir pilna montāžas pakalpojumu descibed mūsu forumā, ja tā nav, viss, ko es labprāt palīdzēs jums, arī var būt to darīt, pērkot "integrācija un instlation pakalpojumu":)
2) Parasti pēc kāda summa rakstzīmju tulkošanas pakalpojumu sniedzējs netaisīja tulkošanas vairs tajā dienā, bet nākamajā dienā tas tiks iespējots atkal:)
3) Var iestatīt savus ierobežojumus tā izmaksas atkarīgas tikai jums:) - arī no mūsu nākamo atbrīvošanu var veikt tulkojumus manuāli bezmaksas!
4) vBET darbosies katru ādas vBulletin forums
Lūdzu, jūtieties brīvi uzdot papildu jautājumus, es būšu priecīgs jums palīdzēt
Nu es jau iegādāto produktu un uzstādītas tā, bet es domāju, ka būs nepieciešams iegādāties pakalpojumu integrāciju un instlation, bet neredzu, kur man ir nepieciešams, lai darītu to tūlīt
PS vai nosūtīt pa pastu, bet nav saņemta atbilde līdz šim un var jūs lūdzu pacelties tas palēninās stāsts par manu pastu
r.dziadusz
22-03-12, 18:16
Sveiki
Šeit ir url: http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=installations
Arī tā ļauj jums post bez pieņemta nozīme
Labi, Paldies, mums būs pērk šo pakalpojumu īsi;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):