PDA

View Full Version: Atrisinātas Auto atgriezties pie angļu valodas, ja angļu valoda ir profils valoda

moman
15-12-09, 21:22
Es jau slēpt karogus no angļu valodas lietotājiem, izmantojot veidni conditionals, bet tagad es gribētu izmantot šo uz nākamo līmeni, kā angļu valodas lietotāji no citām valstīm, kuri ir savas pārlūkprogrammas valodu kopu uz svešvalodu, bet iztulkotu lappušu zemes mūsu vietā, meklējot ar google vēlaties automātiski apskatīt versijas angļu valodā, nevis tulkotās versijas.

Lai to izdarītu es esmu uzrakstījis šādu kodu.

Tomēr, tā kā es neesmu, ka iepazinies ar iekšējo darbību vBET, es nezinu, kur novietot to vai to, kā aizpildīt to. Varētu lūdzu man palīdzēt ar šo?

if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
{
revert language to english
}

-Kuras spraudnis / fails būtu šī iet?
-Ko es ieviest uz "atgriežas valodas angļu valodā"?

Paldies

vBET
15-12-09, 23:46
Šajā brīdī lietotājs būtu automātiski novirzīts uz tas ir noklusējuma valodu, vBET. Pārbaudi to un, ja nav darba, tad paziņojiet mums - mēs pāriet šo pavedienu, lai kļūdas ziņojumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sīkdatnes ir jādod iespēja šo darbu (pirms login nav informācijas par lietotāja info, tāpēc mēs, kas kalpošanas cookie un tad, kad lietotājs nāk no pašu pārlūku, viņš tiek novirzīts pat pirms login), un tas notiks tikai gada sākumā sesija (citādi lietotājs nevarēs mainīt valodu manuāli).

moman
16-12-09, 01:48
Sākumā sesijas, jā, valoda ir mainījusies.

Taču pieņemsim, ka esmu pieteicies un manu noklusējuma valoda ir angļu.

Pieņemsim, ka mans pārlūks valoda ir poļu, un, kad es googled termins, manā mājas lapā nāca klajā, kā rezultātā. Pēc tam, kad uzklikšķināt, mani aizveda uz mysite.com / forum / pl / thread.html. Par manu mērķiem, es gribu lietotājam automātiski tiks novirzīts uz mysite.com / forum / thread.html ja viņu profils valoda ir angļu.

Pretējā gadījumā cilvēki ārpus ASV, kuri brīvi pārvalda angļu valodā var pieņemt tulkojumu versijas vietā, un, protams, auto-tulkojumi ir sliktāka par angļu valodas versiju par viņiem.

Tādēļ, ja iespējams, jūs varētu, lūdzu, sniegt dažas norādes, ar manu iepriekš minēto kodu? Es ļoti appreciate palīdzēt. Pateicoties ļoti daudz iepriekš!

vBET
16-12-09, 03:15
Es saprotu jūsu scenārijs, bet tas ir ļoti reti. Ja kāds jau ir uz jūsu vietni, kāpēc viņš Google to? Ja kāds nav un Google, tad jauna sesija ir izveidota, lai viņš tiks novirzīts.

Iemesls, kāpēc mēs tik un diskusija (kāpēc mēs nepieņemam šo vēl) nav, jo, ja mēs, izmaiņas, kā jūs vēlaties, tad lietotājam būs nevar nemaz mainīt tulkošana - jo viņš vienmēr tiks novirzīts uz savu noklusējuma valoda, pat ja viņš uz dažas karoga. Tieši tāpēc mēs padarījusi šo redirection tikai sākumā, - jo pēc tam lietotājs var brīvi iet kur viņš grib, un jebkuru tulkojumu viņš grib.

Vai tas tiešām, kā jūs vēlētos izturēties jūsu forumā. Un vai scenārijs, ko jūs sniedzāt, ir iespējama realitāte. Jo 99,99999% gadījumu tā darbosies, kā jūs vēlaties - ja kādas lietotājs dosies uz jums, ārējās saites, un jau ir konts ar iestatītās noklusējuma valodas, tad viņš tiks novirzīta, kā jūs vēlaties. Un, ja viņš jau atvēra savu forumu, tad:
- 1 - kādēļ viņam būtu iet uz turieni no citas vietas, ja viņš jau ir tur?
- 2 - pat tādā retāk gadījumā viņš var vienkārši noklikšķiniet uz karogu, jo viņš zina savu forumu un zina, kas notiek.

Lūdzu, ievērojiet šo. Mēs negribam, kas mūsu pieprasījumu, kā oficiālajā mainīties atkarībā no argumentiem iepriekš. Bet, ja tu tiešām joprojām domā, ka tā ir laba ideja jums, mēs jums dos dažas risinājums par vBET 3.2.x (jo 3.3.0 mēs mainījām vietu redirections, un arī tā labāk par darbību).

moman
16-12-09, 03:47
Lūdzu, sniedziet man ar PROFILAKSE.

Kamēr jūsu punkti ir diezgan spēkā, šis scenārijs faktiski sastopas lietotājs, un paziņo man, skatīt šeit: PentaxForums.com Es piekrītu, ka lielāko daļu laika, tas nebūs jautājums, bet man patīk, kam mana vietne 100% perfekts!

Edit: lūdzu, pieteikties kā testuser, paroles pārbaude, lai apskatītu saites augstāk. Es invalīdiem ziņas forumā no sabiedrības viedokļa par SEO iemeslu dēļ:)

Ar risinājums ir tas, ka tas tikai padara to tik, ka angliski runājošā lietotāji nevar mainīt manuāli tulkojumus. Via veidnes, es jau slēptās karogi tiem lietotājiem, kuri noteikti angļu sava profila. Tātad, būtība ir tas, ja jūs vēlaties, tulkojumi, vai nu izvēlēties kaut ko, izņemot angļu valodu, vai pārlūkojiet forumu kā viesis. Tāpēc es gribētu PROFILAKSE.

Pateicoties ļoti daudz par atlīdzību, un es esmu priecīgs dzirdēt, ka jūs esat gatavs man palīdzēt šajā jautājumā. vBET ir strādājusi ļoti labi ar manu vietu līdz šim, un es esmu priecīgs būt klients šeit!

vBET
07-05-10, 15:27
Sveiki, es atklāju, ka kaut kādu iemeslu dēļ šis vecais pavediens vēl nav slēgta. Pastāstiet tas tika atrisināts, vai mēs nejauši izlaista, un jūs joprojām ir nepieciešama mūsu palīdzība.

moman
09-05-10, 00:34
Es esam noskaidrojuši, ka tas nav nepieciešams, lai būtu kaut kas līdzīgs šim. Tā vietā, es, šis brīdinājums navigācijas joslas, kurā lietotājam ieteikts mainīt valodu.

Tagad Jūs varat aizvērt šo pavedienu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations