PDA

View Full Version: Lahendatud Auto tagasi inglise kui inglise on profiil keel

moman
15-12-09, 21:22
Ma juba peida lipud inglise kasutajatele kaudu template conditionals, kuid nüüd tahaks seda järgmisele tasandile, nagu inglise keelt teiste riikide kasutajatelt, kes on oma brauseri keel seatud võõrkeeles, kuid maa tõlgitud lehti meie saidil otsides Google soovite automaatselt vaadata ingliskeelses versioonis mitte tõlgitud versioonid.

Et seda olen kirjutanud järgmine kood.

Siiski, kuna ma ei ole, et tuttav sisemist töökeelt vBET, ma ei tea kuhu panna see, või kuidas neid täiendada. Palun, kas saaksite mind aidata sellega?

if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
{
revert language to english
}

-Millised plugin / faili oleks see minema?
-Mida ma panin asemele "tagasi keeles inglise keeles"?

Tänan

vBET
15-12-09, 23:46
Praegu peaks kasutaja suunatakse automaatselt edasi see vaikimisi keele vBET. Vaata seda ja kui ei tööta, siis andke teada - meil liigub see teema bug raport. Pange tähele, et küpsised olema sisse lülitatud selle tööle (enne sisselogimist ei ole infot kasutaja, seega seadsime elu küpsise ja kui kasutaja pärineb sama brauseri ta suunatakse juba enne login) ja see juhtub alles alguses sessiooni (vastasel kasutaja ei saa muuta keele käsitsi).

moman
16-12-09, 01:48
Alguses istungil, jah, keel on muutunud.

Kuid oletame, et ma olen sisse loginud ja minu vaikimisi keeleks inglise keel.

Oletame, et minu brauser keel on poola keeles ja kui ma googled perspektiivis oma kodulehel tulid kui tulemus. Kord klõpsates mind viidi mysite.com / forum / PL / thread.html. Minu eesmärkidel, ma tahan, kasutaja automaatselt suunatakse mysite.com / foorum / thread.html kui nende profiili keeleks inglise keel.

Muidu inimesed väljaspool USAd kes valdavad inglise võib võtta tõlkeversioonide kodukale, ning loomulikult auto-tõlge on halvem kui ingliskeelne versioon neile.

Seega, kui võimalik, kas te võiksite pakkuda mõned näpunäited mu üle koodi? Oleksin väga tänulik abi eest. Tänan juba ette!

vBET
16-12-09, 03:15
Ma mõistan teie stsenaarium, kuid see on väga haruldane. Kui keegi juba on saidil miks ta peaks Google on? Kui keegi ei ole ja Google seda, siis uus sessioon on loodud nii ta suunatakse.

Põhjus, miks me ikka teha arutelu (miks me ei aktsepteeri seda veel) on, sest kui me teinud muudatusi, kui soovite, siis kasutaja saab ei saa üldse muuta tõlge - sest ta on alati suunata oma vaikimisi keeles, isegi kui ta klõpsata mõned lipp. Sellepärast tegime selle ümbersuunamise ainult alguses -, sest pärast seda kasutaja võib vabalt minna, kuhu ta tahab ja võimalikku tõlkimist ta tahab.

Kas tõesti on, kuidas soovite käituda oma foorum. Ja kas stsenaariumi, mis sa andsid on võimalik tegelikkust. Sest 99,99999% juhtudest see töötab nagu sa soovid - kui mõned kasutaja läheb teile external link ja juba on konto vaikimisi keel seada, siis ta suunatakse, kui soovite. Ja kui ta juba avanud oma foorum siis:
- 1. - miks peaks ta minema sinna muus kohas, kui ta juba on?
- 2. - isegi selline ebatavaline juhul ta võib klõpsa lipu, sest ta teab oma foorum ja teab, mis toimub.

Palun mõelge seda. Me ei taha teinud meie taotlus ametlikuks muuta, sest argumendid eespool. Aga kui sa tõesti arvan ikkagi, et see on hea idee teile anname teile mõned erilahendustest vBET 3.2.x (in 3.3.0 muutsime koht ümbersuunamisi ning ka see paremaks täitmiseks).

moman
16-12-09, 03:47
Palun anda mulle soovitusi.

Kuigi teie punktid on üsna kehtib see stsenaarium oli tegelikult tekkisid kasutaja ja teatas mulle-vaata siit: PentaxForums.com Olen nõus, et enamiku ajast, ei ole see teema, aga mulle meeldib võttes enda saidile ka saan 100% täiuslik!

Edit: palun logige sisse testuser, parool test, et vaadata lingile. Ma puudega Uudised Foorum avaliku vaadata SEO põhjustel:)

Asja lahendus on see, et oleks ainult teha nii, et inglise keelt kasutajad ei saa käsitsi muuta tõlked. Via malle, olen juba peidetud lipud kasutajad, kes seatud inglise oma profiilis. Niisiis, põhisisu on see, kui sa tahad tõlked, kas valida midagi muud kui inglise või sirvida foorum külalisena. Seega, ma tahan lahendus.

Tänan tähelepanu, ja ma olen rõõmus kuulda, et olete nõus mind aidata selles küsimuses. vBET on töötanud väga hästi läbi oma ala nii kaugele ja mul on hea meel olla kliendile siin!

vBET
07-05-10, 15:27
Tere, Ma leidsin, et mingil põhjusel see vana teema on ikka veel suletud. Palun informeerige see oli lahendatud või me kogemata ei pane seda ja sa ikka vajavad meie abi.

moman
09-05-10, 00:34
Olen märganud, et see ei ole vajalik omada midagi sellist. Selle asemel, I koht seda hoiatust navriba nõustamine kasutajal muuta keelt.

Nüüd võite sulgeda selle teema.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations