PDA

View Full Version: Atrisinātas Jauna lietotāja konta aktivizēšanas nav log lietotājs

norku
18-06-11, 22:58
Man ir 'Pārbaudīt e-pasta adresi reģistrācija "ieslēgts vBulletin un tā kā es uzstādītas Vbet 4.4.0 Esmu ievērojis, ka tad, kad jauns dalībnieks noklikšķina uz aktivizēšanas saites, viņš tiek automātiski nav ienācis Tas rada man problēmas, jo šiem cilvēki paliek "lietotāji gaida aktivizāciju" grupā, ja vien viņi noklikšķina apkārt mazliet un saņemt vb ziņu sakot viņiem, lai pieteiktos, lai redzētu saturu.

Vai jūs guys jāapzinās kaut ko ar vbet, kas varētu būt izraisa šo? Es jautāju par problēmu, nekā pie vBulletin un atbilde bija, ka vai nu man bija cookie problēmu, vai tur varētu būt mod konflikts. Es mēdzu tools.php, lai redzētu, ja man nepieciešams, lai atjaunotu cookie domēnu un ceļu atpakaļ uz noklusējuma, bet tie jau bija noklusējuma iestatījumus.

Es gribētu būt pateicīgs, ja jūs varētu to apskatīt vaigiem un redzētu, vai tas varētu būt kaut ko darīt ar Vbet. Problēma ir costing mani locekļi par to es gribētu nokļūt apakšā tā.

norku
19-06-11, 12:54
Lūdzu, izdzēsiet vaigiem. Es atklāju iemeslu. Tas bija atšķirīgs mod.

kamilkurczak
19-06-11, 13:19
ok tā tas būs slēgta:)

norku
24-06-11, 12:27
Tikai info: mod bija Lancerforhire s "Apmaksātās reģistrācija". Problēma man bija radījis agrīnā beta versiju viņa mod, bet jaunāko versiju (2.0) strādā perfekti.

kamilkurczak
24-06-11, 18:55
paldies par jūsu apstiprinājums:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations