PDA

View Full Version: Lahendatud Uus kasutaja konto aktiveerimine ei logi kasutaja

norku
18-06-11, 22:58
Olen Kinnitage e-posti aadressi registreerimine "sisse lülitatud vBulletin ja kuna ma paigaldatud Vbet 4.4.0 olen märganud, et kui uus liige klikib aktiveerimislingiga ta ei ole automaatselt sisse logitud See põhjustab mulle probleemi, sest need inimesed jäävad "kasutajad ootab see aktiveerimist rühma kui nad klõpsavad ümber natuke ja saan vb sõnum neile öelnud, et logi sisse, et näha sisu.

Kas te kutid teadlik midagi vbet mis võib olla põhjustab seda? Küsisin probleemi üle mis vBulletin ja vastus oli, et kas mul oli cookie probleem või võib olla mod konflikti. Ma kasutasin tools.php et näha, kas mul on vaja reset evästeverkkotunnuksena ja tee tagasi vaikimisi, kuid neil juba vaikesätted.

Ma oleksin väga tänulik, kui vaatleme põsed ja vaata, kas see võib olla midagi pistmist Vbet. Probleem on selles, maksavad mulle liiget, nii tahaks põhjani ta.

norku
19-06-11, 12:54
Palun kustuta põsed. Leidsin põhjustada. See oli erinev mod.

kamilkurczak
19-06-11, 13:19
ok nii et see on suletud:)

norku
24-06-11, 12:27
Lihtsalt info: mod oli Lancerforhire nn Paide registreerimine ". Probleem oli mul põhjuseks oli varajane beetaversiooni oma mod, kuid viimases versioonis (2.0) töötab ideaalselt.

kamilkurczak
24-06-11, 18:55
tänu teie kinnitust:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1