PDA

View Full Version: Atrisinātas Strange pieprasījumus Google API uz galveno lapu

mosh
01-02-11, 14:55
WitamJakiś laiku atpakaļ man bija problēmas ar tulkošanu (3.3.6. versija).Izrādījās, ka google ir bloķēts uz viena servera IP (dažreiz tulkotājs tulkotāju dažkārt atgriež 403).Meklējot iemeslus, kas ir pievienota saite uz tulkojumā displeja un atgrieztos pieprasījuma pamatteksta lappuses.Pēc tam izslēgta vBET un tā. Bet es pa kreisi htaccess novirzīt.Pāris dienas atpakaļ es pamanīju, ka galvenajā lappusē ikreiz, kad tas ģenerē Google pieprasījums:

Gan pie vBET un izslēgts (administrācijas panelis).Ja funkcija vbet_googleTranslation () vaicājumus Google API apstājās, un pēc dažām dienām panelis Webmaster Toolzauważyłem šo lapu slodze reizes samazinājies un indeksācija ātrums tas palielinājās divas reizes.Man šķiet, ka kaut kur ir nopietna kļūda.Tymgorzej, kas minēts vaicājumi ir īstermiņa, un to var veikt vienā samazinājās sagrābt.Varbūt tas arī bija iemesls aizliedz man caur Google API (nepārtraukti vienu un to pašu izmeklēšanu)

kamilkurczak
03-02-11, 09:22
hmm es to pārbaudīt.

Youngster
03-02-11, 22:10
Cienījamie mosh,

Vai Tu izmanto vBSEO agrāk? Vai Jūs esat to integrēt ar vBET?
Ja tu būtu, lai pārrakstītu vecās datnes vBSEO (pirms integrācijas).

Meklēt saites -> langtitle.

Paldies
Puika

kamilkurczak
04-02-11, 11:48
Kā jauneklis rakstīja - ja jums integrēt vBET ar vBSEO pirms jums bija, lai rediģētu two vBSEO failus. Pēc šo vBSEO failu rediģēt ir vBET funkcija, lai izvēlētos url ar [langtitle iekšpusē un nosūtīt pieprasījumu Google, lai to tulkot. Pat atmetot vBET pieprasījumu google joprojām sūtīt.

Tagad jums ir, lai rediģētu šo failu uz oriģinālo vBSEO versija. Pārrakstīt šos failus.

Arī pirms atinstalēt, ja jūs bloķēja google (vai savienojumu emisijas) vēl jautāt, jo nebija atbildes un nevarēja saglabāt to cache.

Jūs varat mēģināt, lai vBET, ja jums ir labs savienojums ar google tagad un testa to.

Youngster
12-02-11, 20:21
Tēma slēgta, ja jūs vēlaties, lai atvērtu to vēlreiz man rakstīt pm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1