PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Keista užklausas į "Google" API pagrindiniame puslapyje

mosh
01-02-11, 14:55
WitamJakiś seniai turėjau problemų su vertimu (3.3.6 versija).Paaiškėjo, kad google buvo užblokuotas mano IP viename serveryje (kartais vertėjų kartais grąžina 403).Ieškodami priežasčių aš pridėjo nuorodą į Rodyti vertimo ir grąžina į puslapį.Tada išjungti vBET ir tiek. Bet man paliko į. htaccess nukreipti.Prieš kelias dienas aš pastebėjau, kad į pagrindinį puslapį kiekvieną kartą, kai jis generuoja Google prašymą:

Abu vBET ir išjungti (valdymo skydas).Jei funkcija vbet_googleTranslation () užklausų į Google API sustojo, ir po kelių dienų į kolegijos Webmaster Toolzauważyłem tame puslapyje įkelti kartus sumažėjo ir indeksavimo greičio jis išaugo du kartus.Man atrodo, kad kažkur yra rimta klaida.Tymgorzej, kad teisės aktai užklausos yra trumpas ir gali būti atliekama vienu ypu.Gal jis buvo taip pat priežastis, dėl uždraudimo man per Google API (nuolat pats tyrimas)

kamilkurczak
03-02-11, 09:22
Hmm aš ją patikrinti.

Youngster
03-02-11, 22:10
Gerbiamasis Mosh,

tu naudojami vBSEO anksčiau? Ar Jūs jį integruoti su vBET?
Jei, todėl perrašyti senus failus vBSEO (prieš integracija).

Nuorodų Ieškoti -> langtitle.

Ačiū
Jaunuolis

kamilkurczak
04-02-11, 11:48
Kaip jaunuolis rašė - jei integruoti vBET vBSEO prieš jums turėjo du vBSEO failus redaguoti. Po šio vBSEO failą redaguoti vBET funkciją pasirinkite URL su [langtitle viduje ir išsiųsti užklausą į "Google" išversti. Net po vBET išskyrus prašymą "Google" vis dar siųsti.

Dabar jums reikia redaguoti šį failą į pradinį vBSEO versija. Perrašyti šiuos failus.

Taip pat prieš pašalinti, jei buvo užblokuotas "Google" (arba ryšio klausimas) vis dar paklausti, nes ten nebuvo atsakymas ir negalėjo įrašyti į talpyklą.

Galite pabandyti įjungti vBET, jei turite gerą ryšį su "Google" dabar ir išbandyti jį.

Youngster
12-02-11, 20:21
tema uždaryta, jei norite jį atidaryti vėl rašyti man pm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1