Turiu tą pačią problemą.
Aš naudoju 3.5.2 vBSEO Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap Generator neveikia. Ji prasideda, o ne visiškai.
Turiu tą pačią problemą.
Aš naudoju 3.5.2 vBSEO Sitemap Generator 2.6 beta 2
Sitemap Generator neveikia. Ji prasideda, o ne visiškai.
Ar uždirbta kokių nors siūlai nuorodos? Jei turite daug nuorodų ir struktūra kartos trunka ilgai jis gali būti ne pakankamai laiko užbaigti. Patikrinkite, ji ir toliau, kai jums sukelti jį dar kartą. Jei taip ir bus užbaigtas 2 ar daugiau prašymų, tada jūs turėtumėte apsvarstyti, suteikti daugiau laiko įvertinti.
Jei ne - prašome įsitikinkite, kad kodo pasikeitimus.
Turiu "vBSEO Sitemap Generator aukso v3.0". Nėra, kaip jūs paminėjote savo vbseo_sitemap.php failą tituliniame puslapyje kodas.
Yra kai kas mėgsta šį kodą:vbseo_log_entry ([showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Iš viso pranešimų: $ totalposts, puslapių: $ totalpages peržiūros: $ threadrow [peržiūros] $ iki ");
Turėčiau įterpti kodą pirmajame puslapyje šalia tą kodą, prašome?$ Priedai = preg_split ('# \\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ $ addon priedai)
jei ($ addon & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ Addon))
{
vbseo_log_entry ("[Addon modulis] $ addon", true);
įtraukti (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ["vbseo_sm_ping '])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("planas buvo sukurtas <a href="index.php"> Spauskite čia grįžti </ a>", true);
Aš ką tik išsiunčiau laišką susisiekti vbent *** slator.com apie tai. Ačiū!
Sveiki,
3.0 versija Sitemap Generator tirpalas yra ok, bet Gold Edition - neišbandytas.
Aš tai patikrinti
Bet kokius pokyčius, prašome?
Gerai aš patikrinti, ar tai už jus
Tas pats su manimi. Generatorius pradeda ir ateina su
tą pačią akimirką aš spustelėkite mygtuką (taip spėju pakartotas su 372 sekundžių rezultatas turi būti tikrai negerai) - ir tada ji miršta. Nr XML yra sukurta, ne ping, nieko. php_value max_execution_time iki 540."[DALIS START] showthread [18,484.1 kb MEM naudojamos] [372.670 (372.670)]"
Ir beje: Kreipiausi vBSEO paramą. Jie atsakė:
Panašiai skambanti vBET ir vBSEO būtų kai kurių nesutarimų ..Originally Posted by vbseo Support