Mes žinome, kur exacly klaidą. Mes radome vbet_global_start funkcija vBET PHP failą.
tikriausiai, mes pereiname blogas url vBulletin funkcija (exec_header_redirect).
Michał darbo apie tai.
Mes žinome, kur exacly klaidą. Mes radome vbet_global_start funkcija vBET PHP failą.
tikriausiai, mes pereiname blogas url vBulletin funkcija (exec_header_redirect).
Michał darbo apie tai.
Jokių problemų, mes tikrai reikia nustatyti artimiausiu metu šios problemos
Priimta Atsiprašome, turėjo palaukti. Sprendimas bus įtrauktas į kitą spaudai. Mes jau naudojasi mūsų forume, todėl naujas pranešimas peradresavimo dirba gerai čia.
Norėdami greitai nustatyti, prašome:
1. Redaguoti apima / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Ieškoti:
3. Pakeisti:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Matau pavadinimą, kad jums 2 klausimus apibūdino viena gija. Bet Kama patvirtino tik vieno. Prašome pasakyti, kaip tiksliai jums ženklas forumą perskaitytu. Aš tiesiog negaliu rasti tokio pasirinkimo - tikriausiai ieškote netinkamoje vietoje
Aš patikrinti ji ant mūsų Test Forum ir aš neturiu šią klaidą. Viskas veikia tinkamai.Code:404 error
Taigi, prašome siųsti Michał (vbet) Visišką prieigą prie jūsų admincp FTP by pm. Jis bandys rasti išeitį ir ją išspręsti!
Ačiū
Aš vis dar laukia atsakymo. jokio atsakymo - aš manau, kad yra ok.
Jei ne ok, rašykite čia ir aš vėl atidaryti šią temą
Ši problema vis dar egzistuoja, forumdisplay,, Jei aš spustelėkite rodyklę pradziu naujas pranešimas sriegis, jis visada mane į pirmą postą, o ne pirmą neskaitytą pranešimą.
Užsiregistruokite mano forume ir pamatysite, kad jis.
, Jei išjungiu vbet, nueina.
Paskutinį kartą redagavo Snake; 11-08-10 prie 23:39.
Atnaujinta į 3.3.5 ir visus URL adresus, klausimus atrodo nustatytas, todėl jokių problemų, ačiū.
Gerai
ačiū patvirtinimo