Ştim unde este exacly bug. Am găsit-o în funcţia de vbet_global_start în vBET fişier php.
probabil, vom trece un url rău la funcţia de vBulletin (exec_header_redirect).
Michał lucrează la acest lucru.
Ştim unde este exacly bug. Am găsit-o în funcţia de vbet_global_start în vBET fişier php.
probabil, vom trece un url rău la funcţia de vBulletin (exec_header_redirect).
Michał lucrează la acest lucru.
Nici o problemă, chiar avem nevoie de un remediu pentru această problemă cât mai curând posibil
Făcut Ne pare rău că a trebuit să aştepte. Soluţia va fi inclus în următoarea lansare. Suntem deja il folositi pe forumul nostru, astfel încât redirecţionarea nou post este de lucru bine aici.
Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
1. Edita include / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Căutare:
3. Înlocuiţi de:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Văd în titlu că aţi descris 2 numere intr-un fir. Dar Kamil a confirmat numai una dintre aceste. Vă rugăm să spuneţi exact cum ai citit pe forum pentru marca. Eu doar nu pot găsi o astfel de opţiune - probabil cautati în loc greşit
Am verificat pe forum pentru testul nostru şi nu am această problemă. Totul este în lucru în mod corespunzător.Code:404 error
Deci, vă rugăm să trimiteţi către Michał (vBET), Acces deplin la admincp si FTP prin PM. El va încerca să găsească o soluţie şi fixaţi-o!
Mulţumiri
Eu încă mai aşteaptă răspunsul. nici un răspuns - Presupun că este ok.
Dacă nu ok, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest subiect din nou
Această problemă există încă, în forumdisplay, Dacă i faceţi clic pe săgeată pentru a goto post nou pentru un fir, întotdeauna mă duce la primul post, nu primul mesaj necitit.
Inregistrare pe forumul meu si vei vedea.
Dacă i dezactivaţi vBET, problema dispare.
Ultima modificare făcută de Snake; 11-08-10 la 23:39.
Modernizate pentru a 3.3.5 şi toate problemele url-uri par a fi fixe, astfel încât nici o problemă, mulţumesc.
bine
multumesc pentru confirmare