Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: URL neveikia tinkamai kai apostrofas antraštinėje dalyje

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default URL neveikia tinkamai kai apostrofas antraštinėje dalyje

Žr pavyzdys tai: V'mail problemos / atrakinta V3 įdiegtyje ***

Vėliava saitai apačioje / *** / t194603-v "

Viskas po to "yra išjungti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

gerai, kažkas keisto vyksta. Nuo žodžio m otorola (be vietos) yra filtruojama šioje svetainėje, url yra peradresuojamas. Dėl peradresavimo apie "virsta % 27. Su url ką 27 % dirbti gerai. Jei pakeisite % 27 yra "pamatysite, ką aš kalbu. Tas pats neturi atsitikti šiame forume, I 'm guessing, nes URL vbSEO parametrai neleidžia specialiųjų simbolių.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

vBSEO turėtų sumažinti arba pakeisti specialiuosius simbolius. Aš ne nuorodą į savo svetainę su specialių ženklų. Ar vBSEO ne pakeisti kažkur specialūs simboliai pateikti nuorodą?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    vBSEO turėtų sumažinti arba pakeisti specialiuosius simbolius. Aš ne nuorodą į savo svetainę su specialių ženklų. Ar vBSEO ne pakeisti kažkur specialūs simboliai pateikti nuorodą?
    Ne, ji ne pakeis specialiųjų simbolių. Ar žinote, kaip nustatyti dalykų, kad jis?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

ne. Mes palaikome vBET, ne vBSEO konfigūraciją.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    ne. Mes palaikome vBET, ne vBSEO konfigūraciją.
    taip, aš žinau, bet šį parametrą, vbSEO kelia vBET žlugti konkrečiu

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Yra ryšys su " bus rodomas svetainėje? Ar kurios sukelia problemą turite įvesti " rankiniu būdu?
    Galite įterpti taisyklė, AdminCP -> vBSEO -> valdymo skydas - > bendrojo katalogo -> pobūdžio pakeitimas.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Simbolių pakeitimas veikia nebent šalinti/keisti ne anglų simbolių URL yra. Jei jis įjungtas tada natūraliai ne anglų simbolių yra tada pašalinti/pakeisti

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jūs bandėte pridėti taisyklė Nustatyti savo individualizuotos simbolių pakaitalus į AdminCP -> vBSEO -> valdymo skydas - > bendrojo katalogo -> pobūdžio pakeitimas?

Yra ryšys su "pasirodys svetainėje? Ar tai sukelia problemą turite įvesti "rankiniu būdu?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

taip aš pridėjo šią taisyklę: "& #039;"= >'' bet neturi poveikio. Aš taip pat bandė keisti "Išjungti"urlencoding"į URL?", bet tai neveikia tinkamai.

Vienintelė priežastis, kodėl aš pastebėjau, tai yra todėl, kad Google kaip užkoduotą URL ir pakeisti kodavimą, kuris simbolį. Ankstesniame pavyzdyje % 27 pakeičiamas į "ir tada" Google "indeksuoja įvairias kalbas" URL. Tačiau šiuo atveju URL yra Apipjaustymas. Jei pakeisite % 27 "rankiniu būdu jis nėra nukreipti iki % 27.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •