Vt näide siin: V'mail probleeme w / lukustamata V3 linna ***
Lipu linkide alt läheb / *** / t194603-v "
Kõik pärast selle "ära lõigatud
Vt näide siin: V'mail probleeme w / lukustamata V3 linna ***
Lipu linkide alt läheb / *** / t194603-v "
Kõik pärast selle "ära lõigatud
Okei, midagi imelikku juhtub. Kuna sõna m kurnatakse otorola (ilma ruumi) selle saidi url suunatakse ümber. Selle Redirection ning "on muutumas % 27. % 27 url asjad toimivad hästi. Kui asendate % 27 on "näete, milline ma olen viidates. Sama ei juhtu seda foorumit ma olen aim sest URL vbSEO seaded on võimaldada erimärke.
vBSEO tuleks vähendada või asendada erimärke. Ma ei ole leidnud linki Saidi erimärke. Kas vBSEO ei asendatud kuskil Erimärkide sisestamiseks link?
Ei. Hindamiskomisjon toetab vBET, mitte vBSEO konfiguratsiooni.
On seosed " kuvatakse saidil? Mis tekitab küsimuse pead sisestama " käsitsi?
Võid proovida lisada reegel on AdminCP->vBSEO->Control Panel->General Setings->Märkide Asendamine.
Märgi asendamiseks ei toimi, kui eemaldada/asendada inglise keeles mittekasutatavad märgid URL-id on sisse lülitatud. Kui see on sisse lülitatud siis loomulikult inglise keeles mittekasutatavad tähemärgid seejärel eemaldada/asendatakse
Kas oled proovinud lisada reegel Määratleda oma kohandatud märk asendused sisse AdminCP->vBSEO->Control Panel->General Setings->Märkide Asendamine?
On seosed "ilmuvad saidi? Kas see põhjustada teil on vaja sisestada küsimus "käsitsi?
Jah ma lisada seda reeglit: "& #039;"= >'', kuid ilma tulemusteta. Üritasin ka muutumas "Disable"urlencoding"URLid?", kuid see ei tööta õigesti.
Ainus põhjus, miks ma märkasin seda sellepärast, et Google meeldib võtta kodeeritud URL ja muuta iseloomu. Näiteks % 27 on muudetud "ja siis Google indekseerib koos eri keeltes" URL-i. Kuid käesolevas asjas esitatud URL on äralõikekuupäevast. Protsendilt 27 muutmisel ' käsitsi ei saa suunata % 27.