Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: URL nepracuje správně, i když apostrof v hlavě

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Default URL nepracuje správně, i když apostrof v hlavě

Viz například zde: V'mail problémy, w/ odemčený V3 na*********

Vlajky odkazy ve spodní části se bude/********/t194603-v'

Vše po ' je odříznut

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

v pořádku, něco podivného. Protože slovo m otorola (bez místa) je filtrován na tomto webu, url, které je přesměrováno. Na přesměrování " se mění v %27. S %27 v url věci fungují dobře. Pokud jste nahradit %27 s " uvidíte, co mám na mysli. Stejné nedošlo na tomto fóru, hádám, protože URL, nastavení celém nejsou umožňuje speciální znaky.

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

celém měli snížit nebo nahradit speciální znaky. Nenašel jsem odkaz na vaše stránky s speciální znaky. Udělat celém nenahrazuje někde speciální znaky v link?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal Marcin Kalak View Post
    celém měli snížit nebo nahradit speciální znaky. Nenašel jsem odkaz na vaše stránky s speciální znaky. Udělat celém nenahrazuje někde speciální znaky v link?
    Ne, to není nahrazovat speciální znaky. Víte, jak nastavit věci tak to dělá?

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Žádný. Podporujeme konfigurace bb, není celém.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Quote Původně odeslal Marcin Kalak View Post
    Žádný. Podporujeme konfigurace bb, není celém.
    Jo, já vím, ale toto nastavení v celém způsobuje bb selhat v konkrétním případě

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Jsou odkazy s " se objeví na webu? Znamená to, že příčina problému je třeba zadat " ručně?
    Můžete se pokusit vložit pravidlo v AdminCP->snídaní?->Ovládací Panel->Obecné Setings->Náhrada Znaků.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Charakter náhradní nefunguje, pokud Odstranit/Nahradit neanglické znaky v Url. Pokud je zapnutý, pak samozřejmě non-anglické znaky jsou pak odstraněny/nahrazuje

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

Už jste se snažil přidat pravidlo Definovat svůj Vlastní Charakter Náhrady v AdminCP->snídaní?->Ovládací Panel->Obecné Setings->Náhrada Znaků?

Jsou odkazy s " se objeví na webu? Znamená to, že příčina problém musíte zadat " ručně?

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

ano, jsem přidal toto pravidlo: '''=>" ale to nemá žádný vliv. Také jsem se snažil změnit na "Zakázat "zakódování" v Url ?" ale to nefunguje správně.

Jediný důvod, proč jsem si všiml, je to, protože Google chtěl, aby přijaly kódování URL a změny kódování znaků. V příkladu výše %27 je změněno na " Google a pak indexy jednotlivých jazyků " v URL. Ale v tomto případě URL jsou mezní. Pokud změníte %27 " ručně není přesměrování %27.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •