Viz například zde: V'mail problémy, w/ odemčený V3 na*********
Vlajky odkazy ve spodní části se bude/********/t194603-v'
Vše po ' je odříznut
Viz například zde: V'mail problémy, w/ odemčený V3 na*********
Vlajky odkazy ve spodní části se bude/********/t194603-v'
Vše po ' je odříznut
v pořádku, něco podivného. Protože slovo m otorola (bez místa) je filtrován na tomto webu, url, které je přesměrováno. Na přesměrování " se mění v %27. S %27 v url věci fungují dobře. Pokud jste nahradit %27 s " uvidíte, co mám na mysli. Stejné nedošlo na tomto fóru, hádám, protože URL, nastavení celém nejsou umožňuje speciální znaky.
celém měli snížit nebo nahradit speciální znaky. Nenašel jsem odkaz na vaše stránky s speciální znaky. Udělat celém nenahrazuje někde speciální znaky v link?
Žádný. Podporujeme konfigurace bb, není celém.
Jsou odkazy s " se objeví na webu? Znamená to, že příčina problému je třeba zadat " ručně?
Můžete se pokusit vložit pravidlo v AdminCP->snídaní?->Ovládací Panel->Obecné Setings->Náhrada Znaků.
Charakter náhradní nefunguje, pokud Odstranit/Nahradit neanglické znaky v Url. Pokud je zapnutý, pak samozřejmě non-anglické znaky jsou pak odstraněny/nahrazuje
Už jste se snažil přidat pravidlo Definovat svůj Vlastní Charakter Náhrady v AdminCP->snídaní?->Ovládací Panel->Obecné Setings->Náhrada Znaků?
Jsou odkazy s " se objeví na webu? Znamená to, že příčina problém musíte zadat " ručně?
ano, jsem přidal toto pravidlo: '''=>" ale to nemá žádný vliv. Také jsem se snažil změnit na "Zakázat "zakódování" v Url ?" ale to nefunguje správně.
Jediný důvod, proč jsem si všiml, je to, protože Google chtěl, aby přijaly kódování URL a změny kódování znaků. V příkladu výše %27 je změněno na " Google a pak indexy jednotlivých jazyků " v URL. Ale v tomto případě URL jsou mezní. Pokud změníte %27 " ručně není přesměrování %27.