Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2026

Tema: Žmonės, kurie lankosi mano svetainėje yra pirmą kartą paprašė rusų klausimą?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš prisijungti/logouat, naršyti kai žinutes ir aš nemačiau bet pop-up. Galėtų jums prašome apibūdinti man žingsnis po žingsnio ką pamatyti Iššokantis langas?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Manau, jums reikia valyti slapukus, dabar, bet kai jis pranešė man (ir aš mačiau jį kelis kartus save) aš prisijungęs iš spustelėjote nuorodą grįžti į puslapį, paskutinį kartą peržiūrėta ir popped langelį ir svetainės nebus įkelti tinkamai tol, kol vieną iš mygtukų buvo paspaudėte, aπ patyrζs jα, IE9 vartotojo, kuris pranešė apie tai buvo naudojant Firefox

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Gerai I bus bandymo ją, šių naršyklių

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Vis dar nėra POP-up. Prašau man duoti tikslią "ką daryti," sąrašą, kai jis rodo jums. Tiksli url, tikslią vertimo raštu (jei reikia), kada (į kurią pokalbio) Salir, kurių pabandyti prisijungti - viskas gali klausimas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Veiksmus, davė jums yra, kaip tai vyksta, negali atkurti dar kartą, pavyko iš naujo sukurti vieną kartą užregistravus problema čia, bet negalima vėl vartotojo didnt suteikti kitą url nei vienas jis buvo nukreipta į Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office - Excel VBA-программирование - обсуждения доступа ir kai tai atsitiko jam labai abejoju, kad man pavyko tikslaus pokalbio jis padarė gauti nukreipti pranešimą.

EDIT: jis buvo tik man pasakė kad jis nebuvo prisijungęs, jis tiesiog įtraukti svetainės url į savo naršyklę taip, kad gauti jį ten ir pop iki atsirado!

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš žinau, tai yra klausimas jums, bet dabar yra sunku atspėti, kas couse ji. Galėtų prašome paklausti jo kas jo vartotojo kalbos s?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Dałem jums visą šią informaciją gija terminui pasibaigus, jis neturėjo registravimo kalba, kaip jis nebuvo pasirašyta, jo naršyklė nustatyta anglų ir jis yra Indijos gyvenimo į naują Dehli ****** forumas

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

gerai, ačiū. Bus patikrinti dar kartą, bet kaip aš sakiau, tai sunku atspėti, kas coused, vBET-Mikal yra šią savaitę, tačiau po to, kai jis yra atgal mes kalbėti apie šią problemą. Jei gauti papildomos informacijos apie klaidą please let me know.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Gerai, bet aš nuolat geras kelias savaites, tada jis dingo kai did upgrade, tačiau dabar atrodo, kad ji gali vis dar būti patyrę, gali tiesiog išjungti rusų kalba, negali remtis nėra šiuo klausimu ir savo alexa reitingą dingo iš 79,000 daugiau nei 300 000, tada ji yra rimta, mano reitingą pradeda grįžti į viršų, bet kaip aš sakiau aš negaliu priimti galimybę, kad bus ją išjungti.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Nors mes negali tikrinti šio pop iš viduje yra vienas explenation, kodėl jis rodomas Rusijos (ją išjungti visiškai, kaip aš sakiau anksčiau paštu, tai: admincp -> vbet -> go -> Nukreipti į vartotojų kalbą : Išjungtas):
    -Po išsiregistravimo - vartotojas turi Nr jo parametrus - jis yra traktuojami kaip svečias, iškylančių skaityti slapukus iš jūsų naršyklės nustatymai

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •