Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1018

Tema: Raštu įvairiomis kalbomis

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Raštu įvairiomis kalbomis

Hi Michalas,

Jūs manęs paklausė kitų siūlų, apibūdinti šią funkciją prašymas Forumas.

Žr nuorodą dar kartą: spustelėkite

Su šio geriant turite pasirinkimą, jei anglų kalba ir urdu. Pasirinkite urdu ir jums iš tikrųjų rašyti urdu ir tada jūs galite nustatyti jį atgal į anglų perjungimo bus pateikiami iš dešinės į kairę.

Tai yra kažkas Norėčiau pamatyti įtraukta, bet aš abejoju, kad tai nutiks.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 15-10-09 prie 00:39.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū už prašymą.

Aš nežinau, kas yra urdu, kad aš ne suprasti problemą. Taip pat gyventi demonstraciją forume, aš negali suprasti

Ar galėtumėte apibūdinti man daugiau ką ji daro?

Taip pat, jei esate raštu anglų kalba, prašome nustatyti savo numatytąją kalbą į anglų, arba nustatyti parinktis, ne automatiškai įtraukti kalbą BBCodes parašyti naują pranešimą. Įprasta kalba sako, kas yra numatytoji kalba savo pranešimų Jūs galite pakeisti jį visame pasaulyje Vartotojo KP, arba nauj ± prane ¹ im ±, redaktorius.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Urdų kalba yra kalba.

Jei skaityti aprašymą, kurie nurodo jis jums pasakys.

Jis leidžia jums rašyti ar tipas urdu.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Bet urdu nepalaiko "Google" vertimų, todėl vBET negali tvarkyti dar, nes toks tekstas nebūtų išversti į kitas kalbas ...

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai buvo tik pavyzdys.

Mano funkcija, jei būtų galima rašyti skirtingomis kalbomis (realiu laiku), o ne vieną kalbą raštu ir tada viskas bus išversti vėliau.

Pažvelkite kodas pamatyti, ką turiu galvoje, kad Hack.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tačiau jūs galite parašyti skirtingomis kalbomis ... Atsiprašome, bet aš tikrai ne gauti savo tašką.

Kai rašote kažką rašote realiu laiku. Ir jūs galite parašyti kas remia kalba, ir net keliomis kalbomis viename pranešime. Jūs neturite rašyti viena kalba

Tiesiog perskaitykite šį straipsnį: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Manau, jums reiškia jūsų Hack galite įveskite Lenkijos naudojant anglų klaviatūra arba anglų kalba ir tada savo Hack išversti.

Yra tai, kad, kaip ji dirbs?

Arba, pavyzdžiui, aš galės rašyti hindi hindi abėcėlę, o ne anglų. Hindi turi savo abėcėlę į skirtingų charakterių.

Tikiuosi, kad leidžia geriau prasmės.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kai rašote kai kurie kalba, kad rašote šia kalba. Naudojant šį kalbos simbolių. Eiti į bandymo pranešimus - parašyti įvairiomis kalbomis - galite pamatyti originalą (prieš vertimas) - tiesiog spustelėkite rodyklę vėliava teisę originalo kalba.

Ar geriau čia. Pranešimą žemiau Japonijos - tai reiškia, kad ji parašyta japonų kalba, spustelėkite rodyklę ir pamatysite originalaus teksto, kuri buvo parašyta (aš nežinau, japonų - ji yra tiesiog nukopijuoti iš Vikižodynas )

Text automatically translated from: Japanese to: Lithuanian
    Translated text
    Yra pyragai, alkoholis nėra
    Original text

Bandymų pranešimų srityje galite pamatyti puodai parašyta kitomis kalbomis - tie visi buvo parašyta naudojant jų nacionalinių simbolių. Taigi, kai vartotojas iš kai kurių šalies užsiregistruoti jūsų forume. Jis gali ne tik pamatyti jūsų forumą savo kalba - jis taip pat gali rašyti savo kalba!
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 17-10-09 prie 03:45.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Žr šilkografija, aš pasirinkote mano japonų kalbos UserCP -> Redaguoti duomenis.

Taigi, kai aš pradedu naują temą ir I tipo mato tik anglų simbolių?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš esu įsitikinęs, kad tai tampa varginantis jums Michalas, bet skaitykite mano naujausia ekrano.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •